Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Bordenstapelaars


Bordenstapelaars worden veelvuldig gebruikt in de horeca en dan zeker bij buffetten. Hierbij is het namelijk van belang dat de juiste borden op de goede plaats staan opgesteld.

Vaak wordt een bepaalde maat bord bijvoorbeeld enkel gebruikt voor het plaatsen van rauw vlees/vis om vervolgens gewokt te worden. Door bordenstapelaars te gebruiken, zorgt u er voor dat uw borden altijd op het juiste rek worden geplaatst en niet door elkaar worden gelegd. Per rek is er namelijk een standaard maat welke vast staat. Staat er dus een verkeerd bord op het rek, dan is dit direct zichtbaar.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bordenstapelaars van XXLhoreca


Het opbergen van uw borden wordt heel eenvoudig met onze bordenstapelaars. Er zijn 5 verschillende formaten beschikbaar om ervoor te zorgen dat alle borden gesorteerd en veilig gestapeld kunnen worden.

XXLhoreca levert bordenstapelaars met een diameter van 15 cm Ø t/m 28 cm Ø. O De bordenstapelaars zijn zeer stevig en buigvast en geschikt om een groot aantal gestapelde borden gemakkelijk te verplaatsen. Handig voor buffetten en voor het transport naar de desbetreffende tafel.

Welke bordenstapelaars moet ik kiezen?

Heeft u al borden in gebruik waarvoor u nu bordenstapelaars zoekt? Kijk dan goed naar de afmeting zodat u het juiste formaat kiest.

Heeft u vragen over een bepaald artikel of wilt u hulp of advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...