Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Theezetters


Deze prachtige Samowar theezetters voegen zeker iets extra’s toe aan uw horecabedrijf. Tegenwoordig zijn Samowar-artikelen helemaal hip. Ze zien er prachtig uit en zijn ook nog eens representatief voor uw bedrijf.

Een Samowar waterkoker of Samowar theeketel voegt echt iets toe aan de inrichting en sfeer van uw horecabedrijf. Het is een ware eyecatcher. Deze theezetters zijn een trend en dat is de reden dat wij dan ook veel verschillende Samowar exemplaren aanbieden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Samowar theeketel


De Samowar theezetters zijn stuk voor stuk van ontzettend goede kwaliteit, daar selecteren wij dan ook ons assortiment op.

Gaat u voor een Samowar waterkoker? Dan weet u zeker dat u hier lange tijd gebruik van kunt maken. Bij XXLhoreca heeft u een ruime keuze, zo kunt u precies uitkiezen wat past bij de inrichting van uw bedrijf. Er zijn exemplaren in verschillende formaten te krijgen. Hierdoor kunt u deze mooie Samowar artikelen op de bar plaatsen, of gewoon op tafel. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor diverse theeglazen om het geheel compleet te maken.

Welke theezetter moet ik kiezen?

Als u interesse heeft in een Samowar theezetter, moet u nog wel de keuze maken tussen de modellen. We begrijpen dat dit lastig kan zijn maar we helpen u daar graag bij. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...