Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Uitkloplades en uitklopbakken


Uitkloplades en uitklopbakken voor koffie, ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Bij XXLhoreca houden we rekening met alle soorten horecabedrijven: klein, middel en groot. Om die reden vindt u bij ons een breed assortiment, zo ook de uitkloplades voor koffie. U kunt bij ons terecht voor uitkloplades van verschillende formaten en in verschillende prijsklassen.

Wij selecteren ons assortiment op kwaliteit en degelijkheid. Pas als de producten voldoen aan onze eisen, dan nemen wij ze op in het assortiment. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Uitkloplades voor koffie


De uitkloplades en uitklopbakken zijn bedoeld voor horecaondernemers die de koffie vers zetten voor hun klanten. In veel horecabedrijven wordt gebruikgemaakt van koffiezetapparaten waarbij de koffie in een piston wordt geplaatst. Nadat het hete water hier doorheen is gelopen, moet de gemalen koffie eruit. Omdat er in de horeca vaak snel gewerkt moet worden, maakt men gebruik van een uitkloplade voor koffie. Met een felle tik belandt de gebruikte, gemalen koffie netjes in de lade. De uitkloplade is voorzien van een handige rol waar de piston op kan worden afgetikt. Na de tik is de piston leeg. U spoelt de piston om en vervolgens kunt u een nieuwe kop koffie zetten.

Deze efficiëntie is natuurlijk ideaal in de drukke horecabranche en daar houden wij rekening mee!

Welke uitkloplade of uitklopbak moet ik hebben?

We helpen u graag met het bepalen van welke uitkloplade of uitklopbak bij uw (espresso)machine past. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...