Percolators


Een percolator is ideaal om tijdens evenementen of bijeenkomsten, snel en eenvoudig koffie te serveren.

De percolators die wij in ons assortiment hebben beschikken over meerdere functionele accessoires om het apparaat in topconditie te houden. Bij XXLhoreca vindt u diverse hoogwaardige percolators die beschikken over een laag energieverbruik. Een ander groot voordeel aan deze apparaten, is dat deze eenvoudig te onderhouden zijn. We bieden deze apparaten aan met een inhoud tot 15 liter, dit is goed voor maar liefst 100 kopjes koffie!

Het aanbod aan percolators varieert enorm. Dubbelwandige percolators zorgen er bijvoorbeeld voor dat er amper waterverlies ontstaat en met dank aan de rvs-onderdelen, is de percolator binnen een handomdraai weer schoon.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Filter
12 mnd garantie
Buffalo Koffiepercolator 15 Liter | 100 Koppen | 510(h)mm

1-3 werkdagen

€ 198,35 * Excl.
24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Animo Percolator RVS | Ø230x(H)385mm | 24 Kopjes | 3 Liter

2-5 werkdagen

€ 222,31 * Excl.
24 mnd garantie
Animo Percolator RVS | Ø230x(H)480mm | 50 Kopjes | 6,5 Liter

2-5 werkdagen

€ 238,84 * Excl.
24 mnd garantie
Animo Percolator RVS | Ø275x(H)540mm | 96 Kopjes | 12 Liter

2-5 werkdagen

€ 288,43 * Excl.
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Percolators van XXLhoreca


Kwalitatieve percolator

Als u bij ons een percolator aanschaft dan bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig apparaat. De percolators die wij aanbieden beschikken over slimme features zoals een handig peilsysteem, een ontkalkingsindicatie en een anti-druppelkraan. De percolators van XXLhoreca zijn onder andere afkomstig van de topmerken Saro, Hendi en Animo.

Hoe werkt een percolator?

Hoe werkt een percolator precies? En waarom zou u moeten kiezen voor een apparaat als dit, wanneer u al een koffiemachine heeft? Allereerst is het handig om te weten dat de machine bestaat uit een waterreservoir en een filtersysteem. Wanneer het water het kookpunt heeft bereikt wordt het water omhooggestuwd. Daarna wordt het water opgevangen door het koffiefilter. Binnen dit filtersysteem wordt het water vervolgens over de koffie gedruppeld. Dit wordt percoleren genoemd. Bij het gebruik van dit apparaat heeft u niet meer nodig dan water en gemalen koffie. Ook is het handig om gebruik te maken van dit apparaat, wanneer u in korte tijd veel koffie moet zetten.

Animo Daalderop

De Daalderop percolator van Animo is één van de meest populaire percolators. Met een Animo percolator zet u grote hoeveelheden koffie in korte tijd. De Animo percolators zijn gemaakt van roestvast staal en hebben een lange levensduur. Ze zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud.

Het functionele design geeft de percolators een tijdloze uitstraling. Dankzij de unieke regulering van de temperatuur behoudt de koffie lange tijd zijn verse smaak. Uitermate geschikt voor gebruik in de groot- en kleinhoreca, sport- en bedrijfskantines en kantoren. Kortom, overal waar u snel wilt beschikken over grote aantallen vers gezette kopjes koffie.

Welke percolator moet ik kiezen?

We helpen u graag met het bepalen van welke percolator voldoet aan uw eisen en wensen. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1