Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Espressomachines


De best geteste espressomachines kunt u vinden bij XXLhoreca. De machines, voorzien van elektronische tiptoetsen, hoge capaciteit boilers en solide stoomkranen zijn dé espressomachines voor de moderne horecaomgeving en de goed onderlegde barista.

De espressomachinesvan bekende merken als Bartscher en Diamond zijn al jarenlang populair als het gaat om een subtiele smaak, robuuste behuizingen, maximaal bedieningsgemak en topkwaliteit koffiedestillaat.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bartscher espressomachines


Als u kiest voor een Bartscher Coffeeline-machine dan zet u gegarandeerd de lekkerste espresso. Technisch zijn de Bartscher espressomachines van een hoogstaand niveau en voldoen aan de eisen van een echte barista. Koffiebereiding, stoom voor heet water, thee en andere instant dranken kunnen op hetzelfde moment worden bereid. Met een continu automatische boiler vulling zijn de Bartscher espressomachines ideaal voor permanent gebruik.

Één van onze favorieten: de Bartscher Espressomachine Coffeeline G3 plus. Deze is voorzien van 4 grote boilers en biedt het trendy koffiehuis of de moderne horecaomgeving uitermate veel flexibiliteit en capaciteit. Het display is instelbaar in vier talen, de stoom wordt gegenereerd door een solide chromen buisje en de onderhoudsindicator geeft exact aan wat voor onderhoud u wanneer moet doen.

Al onze espressomachines zijn te bestellen met aantrekkelijke kortingen en de maximale fabrieksgarantie.

Welke espressomachine moet ik kiezen?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van de juiste espressomachine lastig is. We helpen u graag om een keuze te maken zodat u verzekerd bent van een fijne aankoop. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...