Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Automatische koffiezetmachines


Koffie is onmisbaar in de horeca, vooral voor de horecazaken die vroeg geopend zijn voor hun gasten. Goede automatische koffiezetmachines zijn dus ook een must. Met behulp van een koffiezetmachine laat uw gasten genieten van een heerlijk kopje koffie bij het ontbijt. Ook na het ontbijt wordt er koffie uiteraard gedronken. Tijdens afspraken, voor de gezelligheid of na een heerlijk diner.

U kunt bij XXLhoreca terecht voor kwalitatieve automatische koffiezetmachines. Voor horecaondernemingen is het van belang dat de koffiemachine er niet alleen goed uitziet, maar ook heerlijke koppen koffie kan zetten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Verschillende soorten automatische koffiezetmachines


Bij het samenstellen van ons assortiment, dus ook bij de automatische koffiemachines, houden wij rekening met uw wensen en eisen. U vindt daarom bij ons verschillende soorten automatische koffiezetmachines. Zo kunt u altijd iets vinden wat bij uw horecabedrijf past.

Ook over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken: alle apparaten worden speciaal voor u geselecteerd op de kwaliteit. Zo weet u zeker dat u topkwaliteit koffiezetmachine in huis haalt. U vindt bij ons automatische koffiezetmachines van diverse A-merken, zoals Animo en Bravilor Bonamat.

Heeft u naast een koffiemachine ook koffieglazen nodig? Ook voor andere koffie gerelateerde accessoires, zoals koffielepels en kopjesverwarmers, kunt u bij ons terecht.

Welke automatische koffiezetmachine moet ik kiezen?

We kunnen ons voorstellen dat het met ons uitgebreide assortiment lastig kiezen is. We helpen u graag om een keuze te maken zodat u verzekerd bent van de juiste aankoop. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.