Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Accessoires Animo koffiezetapparaten


Veel horecabedrijven maken gebruik van een Animo koffiezetapparaat, deze machines zijn namelijk van een zeer goede kwaliteit en handig in gebruik. Wel is het zo dat er af en toe iets vervangen moet worden in de machine, of dat er bepaalde accessoires gewenst zijn. In dergelijke gevallen is het altijd aan te raden om te kiezen voor producten van het merk Animo. Bij ons kunt u terecht voor onderdelen en accessoires voor Animo koffiezetapparaten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Onderdelen Animo koffiezetapparaat


De koffiezetapparaten van Animo staan bekend om kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit geldt ook voor de onderdelen en accessoires.

Bij XXLhoreca is het van groot belang dat alle klanten kwaliteit geleverd krijgen. Naast kwaliteit, is diversiteit belangrijk bij XXLhoreca. Wij willen dat u als klant een ruime keuze heeft uit verschillende producten. Denk bijvoorbeeld aan de onderdelen die u nodig heeft voor geautomatiseerde koffiezetapparaten of voor espressomachines.

Bij XXLhoreca hebben we een groot assortiment Animo koffiezetapparaat onderdelen en accessoires. Zo hebben wij reinigingstabletten voor uw espressoapparaat, Grindz koffiemolenreiniger en verschillende opties die u kunt toevoegen aan het koffiezetapparaat. Denk hierbij aan een muntmechanisme, maar ook een onderkast.

Welke onderdelen en/of accessoires heb ik nodig?

Als u op zoek bent naar onderdelen en/of accessoires neem dan snel een kijkje. Mocht u hulp nodig hebben met het vinden van bepaalde onderdelen of accessoires dan helpen wij graag. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...