Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Koel-vriescombinatie werkbanken


Koel-vriescombinatie werkbanken zijn essentieel voor elke professionele keuken om voedsel vers te houden en ook om voedsel op te bereiden. Maar beide afzonderlijk in de keuken installeren kost veel ruimte en wordt niet aanbevolen, vooral niet voor kleine keukens, omdat daar de ruimte beperkt is.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wat zijn de kenmerken van de koel-vriescombinatie werkbanken?


De oplossing voor dit probleem is een combinatie van een koelkast en vriezer: een koel-vriescombinatie werkbank. Dit combineert het beste van beide: het bewaren van alle gerechten die gekoeld of ingevroren moeten worden en het vers bereiden van deze voedingsmiddelen.

Al onze koel-vriescombinatie werkbanken hebben een grote capaciteit en zijn uitgerust met veel opbergruimte. De kasten en lades helpen u om het voedsel gescheiden van elkaar te bewaren en daarmee dus ook kruisbesmetting te voorkomen. Sowieso zijn alle koel-vriescombinatie werkbanken erg hygiënisch doordat ze zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, hierdoor zijn ze snel en makkelijk schoon te maken.

Koel-vriescombinatie werkbanken van XXLhoreca

Wij bieden koel-vriescombinatie werkbanken aan in verschillende maten en functies die u kunt selecteren op basis van uw behoeften. Of het nu 1-deurs of 5-deurs is, bij ons vindt u wat u zoekt en nodig heeft.

Wat dacht u van de koel-vriescombinatie werkbank van Diamond? Deze werkbank heeft 4 deuren, is voorzien van een spatrand en heeft automatische ontdooiing. De werkbank van Diamond heeft een capaciteit van 550 liter en is daarmee erg geschikt voor de grotere horecabedrijven.

Welke koel-vriescombinatie werkbank moet ik kiezen?

Heeft u al een voorkeur voor een koel-vriescombinatie werkbank? Of heeft u nog vragen over bepaalde werkbanken of wilt u graag advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies op maat te voorzien.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Werkbanken | Koelwerkbanken | Pizzawerkbanken | Saladettes | Vrieswerkbanken

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...