Elektrische kookplaten


Bent u op zoek naar extra elektrische kookplaten voor uw cateringkeuken of hebt u draagbare elektrische kookplaten nodig voor het volgende evenement? We hebben een groot aanbod.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Elektrische kookplaten van XXLhoreca


Oorspronkelijk waren elektrische kookplaten een praktische en betaalbare optie voor stacaravans, eenkamerappartementen, studentenhuizen en andere kamers zonder volledige keuken.

Tegenwoordig worden elektrische kookplaten echter vooral gebruikt in de horeca en voor grote keukens. Het praktische aspect van een elektrische kookplaat is het gebruik ervan op de plek van een werkplek.

Behalve in de horeca, worden kookplaten ook steeds meer gebruikt in bakkerijen en patisserieën, omdat ze kunnen worden opgeborgen om ruimte te besparen wanneer ze niet worden gebruikt.

Tegenwoordig kunnen onze professionele elektrische kookplaten net zo goed koken als een conventionele brander, bijvoorbeeld grote stukken vlees gelijkmatig dichtschroeien en water snel aan de kook brengen.

Elektrische kookplaat kopen?

U wilt bij ons een elektrische kookplaat kopen, maar u weet het niet zeker of heeft nog vragen over het product? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice.