Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Gasbranders


Een gasbrander is vandaag de dag onmisbaar in de horecawereld en dat weet XXLhoreca als de beste. Deze branders zijn speciaal ontworpen voor gebruik in professionele keukens en horecagelegenheden. Ze bieden een regelbare en krachtige vlam die ideaal is voor diverse kooktechnieken. Los van het feit dat een gasbrander ideaal is voor de horeca, kunnen de gasbranders van XXLhoreca ook goed thuis gebruikt worden, maar kunnen ook als camping gasbrander worden gebruikt.

Een horeca gasbrander is meestal draagbaar, zodat het gemakkelijk kan worden verplaatst naar waar het nodig is. Veiligheid is van groot belang bij het gebruik van deze branders, dus ze zijn uitgerust met handige functies zoals een ontstekingsmechanisme en een regelknop om de vlamgrootte aan te passen.

In de horeca biedt de gasbrander chefs de mogelijkheid om unieke smaken, texturen en presentaties aan hun gerechten toe te voegen, wat resulteert in een culinaire ervaring die gasten keer op keer waarderen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Gasbranders - Paellabranders van XXLhoreca

Wilt u een horeca gasbrander kopen? Gasbranders voor de camping is voor velen een bekend begrip. Maar een gasbrander is vooral in de horeca zeer gebruikelijk en een populair apparaat. Met de gasbranders van XXLhoreca spelen we in op een breed assortiment met diverse gasbranders, zodat we altijd de correcte gasbrander voor u hebben staan!

Ons assortiment bestaat uit gasbranders voor gasflessen en gasbranders met gasbussen. Het verschil tussen gasbranders voor gasflessen en gasbranders met gasbussen heeft vooral te maken met de manier waarop het gas wordt opgeslagen en toegevoerd aan de brander.

Gasbranders voor gasflessen worden ontworpen om te werken met grote gasflessen die doorgaans gebruikt worden in professionele keukens en horecagelegenheden. Deze gasflessen bevatten een grote hoeveelheid samengeperst gas. Deze gasbranders zijn ideaal voor langdurig en intensief gebruik, omdat de gasflessen een grote hoeveelheid brandstof bevatten en niet snel opraken. Ook creëert u met een gasfles sneller een grote vlam die een stuk heter is.

Een gasbrander met een gasbus zijn meestal ontworpen voor huishoudelijk en licht commercieel gebruik. In plaats van grote gasflessen gebruiken ze kleinere gasbussen. De brander wordt direct op de gasbus bevestigd, waarbij het gas via een ventiel uit de bus stroomt en vervolgens wordt ontstoken om een vlam te produceren. Gasbranders met gasbussen zijn handig voor buitenactiviteiten, kamperen of kleinere kooktaken.

Verschillende gasbranders, hoe kies ik de juiste gasbrander?

Gasbranders moeten gebruiksvriendelijk, mobiel en gemakkelijk te vervoeren zijn. Gasflessen zijn echter vaak groot en zwaar. Vooral voor catering- of transportdoeleinden zijn gasbussen handiger. Let op de aansluiting op een 2-pits gasfornuis. In de meeste gevallen hebben gaspatronen een 7/16 inch aansluiting en hebben klassieke gasflessen die ook op het gasfornuis passen een ¼ inch aansluiting.

Over het algemeen zijn beide soorten gasbranders veilig en effectief in gebruik, maar de keuze tussen gasflessen en gasbussen hangt af van de specifieke behoeften en toepassingen van de gebruiker. Voor professionele keukens waar veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de gasbrander, kan een gasfles economischer zijn. Voor huishoudelijk gebruik en draagbaarheid zijn gasbranders met gasbussen vaak praktischer.

Hoe gebruik je een gasbrander het beste

Het beste gebruik van een gasbrander omvat een combinatie van veiligheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Hier zijn enkele tips om een gasbrander optimaal te gebruiken:

Veiligheid voorop

Controleer altijd of de gasbrander in goede staat verkeert voordat je hem gebruikt. Zorg ervoor dat alle onderdelen goed zijn bevestigd en er geen lekken zijn. Plaats de gasbrander op een stabiele, vlakke ondergrond om te voorkomen dat hij omvalt. Zorg voor voldoende ventilatie in de ruimte waar u de gasbrander gebruikt, zodat eventuele dampen kunnen ontsnappen.

Aansteken van de gasbrander

Open de gastoevoer langzaam om een plotselinge steekvlam te voorkomen. Als u een gasbrander met een ontstekingsmechanisme gebruikt, volg dan de instructies van de fabrikant om veilig aan te steken.

Als u een gasbrander met een lucifer of aansteker aansteekt, houd deze dan van tevoren bij de brander en steek hem pas aan nadat je de gastoevoer hebt geopend.

Onderhoud

Reinig de gasbrander regelmatig om voedselresten en vuil te verwijderen, wat de prestaties kan beïnvloeden. Zorg er daarom voor dat u de gasbrander intensief reinigt, om de prestaties te maximaliseren. Berg de gasbrander op een veilige plaats op, bij voorkeur zonder de gasfles of gasbus eraan bevestigd. Controleer de gasfles of gasbus regelmatig op eventuele lekken en volg de instructies voor vervanging en veilig transporteren.

Door deze richtlijnen te volgen, kun je een gasbrander veilig en effectief gebruiken, waardoor je optimaal kunt profiteren van de vele kookmogelijkheden die het biedt.

Gasbrander kopen bij XXLhoreca

Bent u op zoek naar hoogwaardige gasbranders om uw professionele keuken naar een hoger niveau te tillen? Zoek dan niet verder, want bij XXLhoreca bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan gasbranders van topkwaliteit. Of u nou een kleine gasbrander voor de camping, of een grote gasbrander zoekt. XXLhoreca heeft alles voor u op voorraad!

Als toonaangevende leverancier in de horecabranche begrijpen we bij XXLhoreca hoe essentieel goed keukenapparatuur is voor uw bedrijf. Of u nu een druk restaurant runt, een gezellig café bezit of een cateringbedrijf hebt, een betrouwbare gasbrander is onmisbaar in uw keuken. Met onze gasbranders haalt u duurzaamheid, efficiëntie en precisie in huis, waardoor u de meest smaakvolle gerechten kunt bereiden. Tevens kunt u dit perfect combineren met andere apparaten, bijvoorbeeld een kookplaat en kookpannen die ook verkrijgbaar zijn bij XXLhoreca.

Bovendien bieden we bij XXLhoreca een diversiteit aan gasbranders die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar enkele gaspitten voor een compacte keuken of een uitgebreide gasbrander met meerdere branders voor een grote keukenbrigade, wij hebben precies wat u zoekt. Ons assortiment omvat verschillende modellen, maten en vermogens, zodat u de juiste gasbrander kunt kiezen die past bij uw kookstijl en kookbehoeften.

Kortom, als u op zoek bent naar gasbranders van topkwaliteit voor uw professionele keuken, kijk dan niet verder dan XXLhoreca. Ons uitgebreide assortiment, toegewijde klantenservice en betaalbare prijzen maken ons de ideale keuze voor uw kookapparatuurbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe XXLhoreca uw culinaire ambities kan ondersteunen met hoogwaardige gasbranders.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...