Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Keukenkommen


Een roestvaststalen keukenkom is ideaal en onmisbaar in de keuken. Dit omdat warme en koude vloeistoffen gemakkelijk kunnen worden getemperd in deze kommen. Om dezelfde reden is zo een kom ook bijzonder geschikt voor het smelten en temperen van chocolade, omdat u de temperatuur snel kunt verhogen of verlagen.

Keukenkommen zijn multi-inzetbaar en daarmee een zeer belangrijk hulpmiddel in elke keuken. Onze keukenkommen worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en we zijn er zeker van dat u precies de juiste kom vindt bij ons.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Keukenkommen van XXLhoreca


We zijn er zeker van wat we keukenkommen naar uw wens hebben. Maar we willen in het bijzonder de keukenkom van Vogue even uitlichten. Deze roestvaststalen kom is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 1 tot maar liefst 12 liter. Deze kommen beschikken over een platte bodem voor extra stabiliteit.

Welke keukenkommen heb ik nodig?

Mocht u nog vragen hebben over de keukenkommen, dan horen we dat uiteraard graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Keukenaccessoires | Keukengereedschap | Meng- En Keukenkommen | Mengkommen | Deksels Voor Mengkommen 

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...