Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

PATÉVORMEN EN VLEESPERSEN 


Veel gebruikte topproducten om vlees te verwerken zijn zowel patévormen als vleespersen van XXLhoreca. Wij leveren een zeer breed assortiment van verschillende toonaangevende merken en materialen. Bekijk ons complete assortiment en ontdek het perfecte gereedschap voor het vormen en persen van vlees. Door de verwerking met hoogwaardige producten is een gemakkelijke verwerking gegarandeerd.   

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PATÉVORMEN & VLEESPERSEN   

Wat is een vleespers?  

Een vleespers wordt gebruikt om biefstukken en hamburgers te persen, zodat de hitte beter over het vlees wordt verdeeld en het sneller gaar wordt. De vleespers bestaat uit een gietijzeren plaat en een houten handvat dat zeer comfortabel in de hand ligt. Het is een lichtgewicht product van 120 gram en dat is zeker een voordeel voor het gebruik in uw horecakeuken. Het is ook gemakkelijk op te bergen en zeer gemakkelijk schoon te houden.  

Hoe gebruik je de vleespers?  

De vleespers is eigenlijk onmisbaar in uw horecakeuken, als u een hamburgerrestaurant runt of veel steaks verkoopt aan uw gasten. Wanneer u de vleespers op uw hamburger of biefstuk drukt, wordt deze sneller en effectiever gaar. De warmte van de bakplaat komt op de vleespers terecht en wordt direct geabsorbeerd, zodat de bovenkant van je hamburger perfect wordt verhit. Een topproduct om uw vlees optimaal te verwarmen.  

Waarvoor worden patévormen gebruikt?  

Patévormen worden gebruikt voor de bereiding van paté en terrines en zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten en vormen. Behalve voor vleesgerechten zijn de vormen ook ideaal voor parfaits en desserts.

Zijn patévormen vaatwasmachinebestendig?   

Onze aangeboden paté- of terrinevormen van roestvrij staal zijn vaatwasmachinebestendig. Het materiaal maakt ze ook robuust en hygiënisch.  

  

VLEESPERSEN EN PATÉVORMEN VAN XXLhoreca - UNIVERSEEL INZETBAAR!  

Vleespersen of patévormen zijn zeer veelzijdig, producten die hun plaats hebben in elke grote keuken en op de grill. U kunt de vleespers niet alleen op een grill gebruiken, maar ook met een koekenpan of een platte bakplaat. Het is een praktisch hulpmiddel om een heerlijke pan-tosti of panini mee bereiden. Het is dus een zeer praktisch en universeel product dat zeker niet mag ontbreken in uw keuken. De gegoten vormen voor patés of terrines kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt voor desserts zoals parfait.   

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...