Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Opbergbak accessoires


Opbergbakken zijn onmisbaar in de horeca, de juiste voedselopslag of voedselbewaring is noodzakelijk om verspilling te voorkomen. Om nog beter gebruik te kunnen maken van deze opbergbakken zijn er speciale opbergbak accessoires op de markt gebracht.

Deksels, deksel clips en speciale stiften zijn van groot belang om ervoor te zorgen dat uw voedsel goed en verantwoord bewaard blijft. Deksels gebruikt u uiteraard om de opbergbakken af te sluiten. Om ervoor te zorgen dat de deksels goed blijven zitten, kunt u gebruik maken van deksel clips. Deksel clips gebruikt u om de deksels op de voorraaddozen vast te zetten. De clips zijn dusdanig vormgegeven dat de deksels goed op de voorraaddozen wordt geklemd. De speciale stiften gebruikt u voor het beschrijven van etiketten voor uw voorraaddozen of voedselcontainers. De inkt is uitwisbaar en hierdoor kunt u de containers gemakkelijk hergebruiken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Welke opbergbak accessoires heb ik nodig?


Heeft u al een idee over welke accessoires u nodig heeft? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...