Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Hoofddeksels


Bent u op zoek naar koksmutsen, petjes en andere hoofddeksels voor uw horecagelegenheid? Bij ons kunt u terecht voor allerlei hoofddeksels in verschillende modellen, maten en kleuren.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Hoofddeksels van XXLhoreca


Bent u op zoek naar een witte koksmuts? De Whites Koksmuts van Whites Chefs Clothing is een echte klassieker die in elke professionele keuken of in de horeca kan worden gebruikt.

Gaat u liever voor een baseballcap voor in de keuken? Kijk dan eens naar de Chef Works Cool Vent baseballcap. Deze cap is gemaakt van duurzaam polyester.

U kunt bij ons ook terecht voor baard- en haarnetjes. Baardnetjes en haarnetjes zorgen ervoor dat er geen haren in de gerechten terecht kunnen komen.

Welke hoofddeksels moet ik kiezen?

Heeft u al besloten welke hoofddeksels u kiest voor uw horecazaak? Of twijfelt u nog tussen bepaalde modellen? We helpen u uiteraard graag met het maken van een keuze.

We kunnen ons voorstellen dat het overweldigend kan zijn om nieuwe of vervangende horecakleding uit te zoeken. Natuurlijk helpen we je daar graag bij. Onze klantenservice staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...