Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Robot Coupe, Frans vernuft en knowhow voor de keuken

Robot Coupe is de onbetwiste leider op het gebied van keukenapparatuur die moeiteloos snijdt, kneedt, hakt, mixt en draait. Deze Franse dienstverlener biedt een breed scala van robuuste, ultramoderne apparatuur voor de productie van allerlei sappen, mixen en gerechten. Robot Coupe speelt in op de groeiende gezondheidstrend, en de sapcentrifuges en groentensnijders van de fabrikant werden en worden nog steeds wereldwijd op grote schaal verkocht.

Ontdek de Robot Coupe Blixer


De unieke oplossing voor voeding met gewijzigde consistentie! Met de speciaal voor keukens in de zorgsector bestemde Blixer® kunnen onbewerkte producten worden verwerkt tot een gewijzigde consistentie zoals gemalen voeding. Nu kunnen voedingsmiddelen zoals bijvoorbeeld; rauwe of gekookte, hartige of zoete, in de vorm van voorgerecht of hoofdgerecht, kaas of nagerecht door eters, uit alle leeftijdscategorieën, worden gegeten.

Staafmixers van klein tot groot


Vijf assortimenten. Koplopers in innovatie. Ongeacht de grootte kunnen de Robot-Coupe staafmixers in recordtijd mixen, mengen, emulgeren, kloppen en bereidingen mengen! Dankzij de prestaties op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak, veelzijdigheid, lange levensduur en rentabiliteit zijn zij de beste op de markt.

Robot Coupe, sinds 1961 ontworpen en vervaardigd in Frankrijk


Gebruikt haar uitgebreide know-how om de meest robuuste en duurzame productgamma's op de markt te produceren. Technologie en innovatie zijn twee sleutelwoorden bij Robot Coupe. Al meer dan 40 jaar daagt Robot Coupe zichzelf dagelijks uit en stelt zij alles in het werk om op ingenieuze wijze een antwoord te bieden op al uw professionele problemen. Hun assortimenten worden ontwikkeld en voortdurend verbeterd om u in staat te stellen al uw gerechten en recepten zo snel en gemakkelijk mogelijk te bereiden. Als productexperts hebben wij besloten u Robot Coupe producten aan te bieden omdat wij overtuigd zijn van hun kwaliteiten en waarden. Wij kunnen u helpen bij uw keuze en u adviseren over het type product dat u nodig hebt, dus neem contact met ons op!