Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Sauskommen


Sauskommen maken het u mogelijk om jus en sausen mooi te serveren. Deze praktische hulpmiddelen zijn veelal gemaakt van roestvast staal. Deze varianten zijn stuk voor stuk chique, fraai afgewerkt en liggen gemakkelijk in de hand.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Sauskommen van XXLhoreca


Naast de roestvaststalen sauskommen hebben we ook porseleinen sauskommen in ons assortiment opgenomen zoals deze van Lumina Fine China.

De Lumina Fine China lijn bestaat uit een complete lijn elegant wit porselein. U kunt de sauskom dus ook combineren met andere items van deze serie.

Naast de welbekende sauskommen hebben we ook sauskannen in het assortiment. Deze sauskannen zijn geïsoleerd en houden warme en koude sauzen lang op de gewenste temperatuur. De sauskan van Olympia is gemaakt van stevig rvs en daarom geschikt voor intensief gebruik in uw restaurant. Met een inhoud van 0,4 liter is de kan ideaal voor het serveren van bijvoorbeeld jus of saus bij het diner of dessert.

Welke sauskommen moet ik kiezen?

Heeft u al een voorkeur voor het materiaal van de sauskom? Of weet u al dat u graag een sauskan wilt welke geïsoleerd is?

Heeft nu nog vragen over bepaalde producten of kunnen we u helpen met het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...