Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Placemats


Veel horecaondernemingen maken gebruik van placemats. Placemats zijn een ontzettend mooie en handige toevoeging in ieder horecabedrijf. Allereerst is het erg fijn dat uw tafels beschermd blijven tegen hardnekkige vlekken, maar daarnaast ziet het er stijlvol uit. Prachtige zwarte leren placemats passen bijvoorbeeld goed bij veel verschillende inrichtingen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Placemats van XXLhoreca


Bij XXLhoreca heeft u een ruime keuze wanneer het aankomt op placemats. Zo hebben wij diverse kleuren gewoven placemats. Passen placemats van leer beter bij uw horecagelegenheid? Ook daar zijn er genoeg van. Ook vindt u placemats voor kinderen op de website zoals de kleur placemats van Dining Kids.

Al deze placemats hebben één ding gemeen: allereerst zijn ze zoals eerder gezegd ideaal om de tafel gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn ze stevig en duurzaam. Ze kunnen tegen stootje en zijn snel en simpel af te nemen. Zo hoeft u niet constant nieuwe placemats aan te schaffen.

Welke placemats moet ik kiezen?

Weet u al naar welke placemats uw voorkeur uitgaat? Of wilt u graag meer weten over de placemats of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...