Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Suikerstrooiers/ Peper- en zoutmolens


Suikerstrooiers, Peper- en zoutmolens worden dagelijks gebruikt in de keuken. Peper en zout zijn nodig om gerechten op smaak te brengen. De keuken is echter niet de enige plek waar deze molens gebruikt worden. Uw gasten gebruiken dit namelijk ook in uw restaurant of op het terras.

Professionele chefs geven de voorkeur aan molens die kunnen worden ingesteld voor een grove of fijne maling. Pas dan weet een chef echt hoeveel peper er, na 360 graden rotatie, in het gerecht gaat. Dit lijkt misschien overdreven. Maar wist u dat sommige chefs zweren bij een goed in de hand liggende houten pepermolen en moeten niets hebben van de transparante en te gladde uitvoeringen?

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Pepers- en zoutmolens voor uw gasten in de horeca


De houten peper- en zoutmolens van ons eigen merk XXLselect kunnen omschreven worden als klassiek en tijdloos. Deze molens zijn daarmee erg geschikt voor elk huishouden en elke keuken. Deze peper- en zoutmolens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. We hebben zelfs een pepermolen van het merk Zassenhaus, met een lengte van 80 cm. Deze robuuste molen van donker beukenhout zorgt ervoor dat u jaren vooruit kunt.

Ook als u het graag wat simpeler en moderner wilt, bijvoorbeeld een transparante uitvoering, hebben we diverse molens op voorraad.

Peper- en zoutvaatjes van XXLhoreca

Naast de prachtige peper- en zoutmolens hebben we ook peper- en zoutvaatjes in het assortiment opgenomen. Deze vaatjes met veel kleine gaatjes zorgen voor een gelijkmatige verdeling over het gerecht.

Welke peper- en zoutmolens passen bij mijn (horeca)zaak?

Weet u al of u gaat voor peper- en zoutmolens of kiest u toch liever voor de vaatjes? Wat het ook wordt, we zijn er zeker van dat u bij ons vindt wat u zoekt.

Als u nog vragen heeft over producten of graag advies zou willen, neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.