Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Karaffen


Bent u op zoek naar mooie karaffen voor uw horecazaak? Bij XXLhoreca hebben we een groot assortiment karaffen. U vindt gegarandeerd de karaffen die passen bij de sfeer van uw horecagelegenheid.

Karaffen horen, net als al het andere glaswerk, bij de horeca. Veel restaurants vinden het handig om op deze manier wijn, water of zelfs melk bij het ontbijtbuffet te serveren. Bij XXLhoreca vindt u karaffen in alle soorten en maten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Karaffen van XXLhoreca


Duurzame karaffen

Het is fijn als u karaffen in uw restaurant heeft staan die duurzaam zijn en lang mee kunnen gaan. Gelukkig kunnen wij u dit garanderen: onze karaffen zijn van hoge kwaliteit. Alle karaffen zijn vaatwasmachinebestendig en gemaakt van hoogwaardig glas.

Een weloverwogen en kwalitatief hoogwaardige selectie is ons streven. Elke karaf heeft zijn eigen functie en zijn optimale inhoud. Zo hebben de herbruikbare glazen waterflessen allemaal een ergonomisch design en zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende maten.

Welke karaffen heb ik nodig?

Gaat u voor een karaf voor water of bent u op zoek naar een decanteerkaraf voor wijn? Heeft u nog vragen over bepaalde producten? Of kunnen wij u voorzien van advies? We horen het graag. We staan 24/7 voor u klaar.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...