Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Steakvorken


Steakvorken zijn onmisbaar in elke horecagelegenheid. Gewoon bestek is vaak niet scherp genoeg om in een steak te snijden, daarom wordt vaak speciaal steakbestek gebruikt. De steakvorken maken dus, samen met de steakmessen, deel uit van de beleving van het eten van een heerlijke steak.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Steakvorken van XXLhoreca


In ons assortiment vindt u hoogwaardige steakvorken van het populaire merk Amefa, dat bekend staat om kwaliteit. Deze zijn gemaakt van roestvast staal en hebben een zwarte kunststof handgreep, die het ontwerp perfect afrondt.

Roestvaststalen steakvorken

Uiteraard kunt u ook kiezen voor gehele roestvaststalen exemplaren zoals de Regit steakvork van het merk Abert. Deze steakvorken zijn ook nog eens geschikt voor reiniging in de vaatwasser.

Welke steakvorken moet ik kiezen?

Wilt u het steakbestek onderscheiden van het tafelbestek? Kies dan voor een opvallender model. Wilt u dat het bij uw andere bestek past? Dan kunt u over het algemeen genomen het beste gaan voor een roestvaststalen steakvork.

Kunnen wij u helpen met het maken van een keuze of kunnen wij u advies geven? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...