Steakvorken


Steakvorken zijn onmisbaar in elke horecagelegenheid. Gewoon bestek is vaak niet scherp genoeg om in een steak te snijden, daarom wordt vaak speciaal steakbestek gebruikt. De steakvorken maken dus, samen met de steakmessen, deel uit van de beleving van het eten van een heerlijke steak.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Steakvork | Zwart Heft | 12 Stuks Olympia

€ 26,70 * Excl.

12 mnd garantie
Steakvork | Houten Heft | 12 Stuks Olympia

€ 22,00 * Excl.

24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Steakvorken van XXLhoreca


In ons assortiment vindt u hoogwaardige steakvorken van het populaire merk Amefa, dat bekend staat om kwaliteit. Deze zijn gemaakt van roestvast staal en hebben een zwarte kunststof handgreep, die het ontwerp perfect afrondt.

Roestvaststalen steakvorken

Uiteraard kunt u ook kiezen voor gehele roestvaststalen exemplaren zoals de Regit steakvork van het merk Abert. Deze steakvorken zijn ook nog eens geschikt voor reiniging in de vaatwasser.

Welke steakvorken moet ik kiezen?

Wilt u het steakbestek onderscheiden van het tafelbestek? Kies dan voor een opvallender model. Wilt u dat het bij uw andere bestek past? Dan kunt u over het algemeen genomen het beste gaan voor een roestvaststalen steakvork.

Kunnen wij u helpen met het maken van een keuze of kunnen wij u advies geven? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Steak vorken