Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Besteksets


Vindt u het lastig om al het bestek te selecteren? Dan kunt u uiteraard kiezen voor een bestekset. Bij ons kunt u terecht voor besteksets van onder andere de merken Amefa en Olympia. De hoogwaardige materialen waarmee deze merken werken garanderen een uitstekende kwaliteit.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Besteksets van XXLhoreca


Bent u op zoek naar een klassieke bestekset? Zeer waarschijnlijk is het Dubarry bestek van het merk Olympia dan een goede keuze. Dit bestek heeft een prachtige vorm met kleine, opvallende afwerkingen, zoals een extra hoekje en een gegraveerde lijn rondom de steel.

Gaat u voor een meer moderne bestekset? Kies dan voor het Napoli bestek, eveneens van het merk Olympia. Op dit bestek treft u geen ingewikkelde en overdreven detaillering en hierdoor dus ook een zeer tijdloze vormgeving. Dit alles maakt het Olympia Napoli bestek dus uitermate geschikt voor welke horeca inrichting dan ook.

Test het bestek voor u het aanschaft

Onze besteksets zijn tevens als monstersetje te verkrijgen, zodat u een volledig setje bestek kunt bestellen om de artikelen eerst eens van dichtbij te bekijken. Zo kunt u bekijken en vergelijken zonder dat u hoeft te gokken op een foto.

Welke bestekset past bij mijn horecazaak?

Gaat u voor een klassieke of moderne set? En heeft u nog voorkeuren qua het merk? Heeft u nog vragen over bepaalde besteksets of wilt u advies van ons? Neem dan gerust contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...