Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Bestekbakken


In een horecazaak is er vanzelfsprekend veel bestek aanwezig. Als het bestek niet in gebruik is, of niet wordt afgewassen, dan is het nodig om een goede opbergplek te hebben. Bestekbakken komen dan erg goed van pas. Door de verschillende vakken is het mogelijk om het bestek te sorteren, zodat het eenvoudig is om dit er vervolgens weer bij te pakken bij nieuwe gasten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bestekbakken van XXLhoreca


Bij ons kunt u bestekbakken kopen van het slijtvaste polypropyleen in de kleuren grijs, zwart of rood. De bestekbakken zijn voorzien van vier of zes vakken, waardoor het bestek goed te verdelen is.

Ook in ons assortiment: een functionele bestekbak met losse bestekbekers, kies dan voor de bestekbak/bestekkast van Olympia. Deze bestekkast is geschikt voor zes bestekbekers. Of gaat u liever voor een bestekbak die u kunt ophangen? Kies dan voor het bestekbak rek van ons eigen merk XXLselect. Dit rek is ideaal om zware bestekbakken van 1/1 GN in op te hangen.

Welke bestekbakken zijn geschikt voor mijn bestek?

Weet u al welke bestekbakken u nodig heeft voor uw bestek? Of heeft u hier nog vragen over of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.