Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Thee- en koffieaccessoires


Bent u op zoek naar thee- en koffieaccessoires om het serveren hiervan nog leuker voor uw gasten te maken? Bij ons zit u goed voor bijvoorbeeld een mooie koffiesjablonen of een houten theekist met 12 vakken zodat uw gasten zelf aan tafel de theesmaak kunnen uitkiezen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Thee- en koffieaccessoires van XXLhoreca


Bij ons vindt u prachtige theezeven, zodat het mogelijk is om losse thee te serveren. Een theezeef gemaakt van roestvast staal zoals deze van ons eigen merk XXLselect, gaat ook nog eens lang mee. Een theezeef is geschikt voor één kop thee, maar we hebben ook theefilters die geschikt zijn voor een hele theepot.

Misschien wel het meest bijzonder items uit het thee- en koffieaccessoires assortiment is het High Tea Rack van APS FSE. De thee voor een high tea serveren met behulp van dit prachtige rek is een prachtige beleving voor uw gasten

Welke thee- en koffieaccessoires moet ik kiezen?

In ons assortiment kunt u veel accessoires vinden, we zijn er hiermee zeker van dat u iets kunt vinden wat aansluit bij uw horecazaak. Mocht u echter nog vragen hebben of advies willen van ons, neem dan contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.