Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Melk- en theekannetjes


U kunt bij ons ook terecht voor melk- en theekannetjes. U vindt bij ons melk- en theekannetjes van porselein, maar ook van roestvast staal. De kannetjes worden vaak gebruikt in de professionele horecaomgeving, omdat ze niet alleen robuust ontworpen zijn maar ook schenken zonder te morsen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Melk- en theekannetjes van XXLhoreca


Als u op zoek bent naar melk- en theekannetjes dan kunt u bij ons vast een product naar wens vinden. Met het grote assortiment weten we zeker dat we u kunnen verblijden.

Gaat u voor een melkkannetje van rvs? Of zoekt u iets bijzonders of kleurrijks? Kies dan bijvoorbeeld voor melkkan Olympia in rood, aqua of grijs. Hoewel de kan klein is, maakt hij wel een groot statement op tafel. Deze kan is geschikt voor room en melk en heeft een kleine schenktuit zodat uw klanten zelf de precieze hoeveelheid in kunnen schenken.

Of bent u op zoek naar een theekan? Als u gaat voor een roestvaststalen variant dan houdt deze ook nog lang de warmte van de thee voor u vast.

Welke melk- en theekannetjes moet ik kiezen?

Heeft u al een keuze kunnen maken? Of kunnen we u hierbij helpen? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...