Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Leisteenplateaus


Wilt u gerechten presenteren op een mooie plateaus en borden van leisteen? Bij ons vindt u hoogwaardige plateaus en borden gemaakt van natuurlijk leisteen dat goed tegen een stootje kan.

Alle leisteenplateaus uit ons assortiment zijn zo verwerkt dat ze voldoende slag- en krasvast zijn en bestand zijn tegen hoge temperaturen. De plateaus zijn verkrijgbaar in ronde, rechthoekige en vierkante vormen en zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Op een leistenen bord serveert u stijlvol de fijnste combinaties van vis, vlees en groenten. De leisteenplateaus zijn gemakkelijk af te wassen en gaan jaren mee.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Leisteen: sterk en gemakkelijk te onderhouden


De stabiliteit van leisteen betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het barst of breekt. Het is ook bestand tegen vlekken en kan, in tegenstelling tot veel andere steensoorten, zure voedingsmiddelen zoals citroenen verdragen zonder het oppervlak te beschadigen. Leisteen is ook bestand tegen extreme hitte en kan tegelijkertijd ook koude temperaturen lang vasthouden. Dat dit materiaal van nature resistent is tegen bacteriën is natuurlijk ook een groot pluspunt. En hoewel leisteen van nature vuilafstotend is, worden leisteenplaten voor voedsel vaak extra voorbehandeld met minerale olie om toekomstige vlekken en een onaangename geur te voorkomen. U kunt ze ook altijd zelf met olie behandelen.

Leisteenplateaus van XXLhoreca

Houdt u het graag simpel? Kies dan voor een rond leistenenbord van het merk Olympia. Dit bord met een diameter van 33 cm heeft een zeer natuurlijk uitstraling en kan worden gebruikt voor zowel de presentatie van gerechten, zoals pizza’s en tapas, als onderzetter voor hete pannen.

Heeft u vooral kleinere gerechten die u wilt presenteren op een leisteenplateau? Kies dan voor de rechthoekige serveerschaal van Olympia. Dit plateau is voorzien van natuurlijke randen en ideaal voor optimale presentatie van sushi en tapas.

Welke leisteenplateaus passen bij mijn bedrijf?

Gaat u voor grote leisteenplateaus waarop u ook pizza’s op kunt serveren? Of heeft u genoeg aan kleinere plankjes voor hapjes? Heeft u nog vragen over de plateaus of wilt u graag advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...