Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Schoenpoetsmachines


Schoenpoetsmachines worden in veel hotels en grotere horecaondernemingen gebruikt als een service: het snel even kunnen poetsen van schoenen. Dit doen de gasten en bezoekers met behulp van een automatisch bedienbaar, professioneel schoenpoetsapparaat.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Schoenpoetsmachines van XXLhoreca


Alle apparaten hebben een zeer robuuste constructie en worden automatisch tot leven gebracht met een simpele voetbediening.

De schoenpoetsmachines zijn standaard uitgerust met robuuste borstels en een krachtige motor met voldoende vermogen. In ons assortiment vindt u toestellen met verschillende aantallen borstels, u heeft de keuze uit 2, 3 of 4 borstels.

De Heute schoenpoetsmachine is een professioneel systeem met 2 polijstborstels en een vloeistof dispenser. Het apparaat is voorzien van een handige handsensor met timer, zo houdt u uw handen schoon. De machine van Heute betreft een modern model. Heeft u liever een klassieke versie? Ook hieruit heeft u voldoende keuze in onze webshop.

Welke schoenpoetsmachine moet ik kiezen?

In ons assortiment hebben we verschillende modellen met verschillende specificaties. We kunnen het ons daarom voorstellen dat u nog vragen heeft of dat u graag advies zou willen over de aanschaf van een schoenpoetsmachine. Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.