Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Handschoenen


Bij ons vindt u de beste kwaliteit handschoenen voor de professionele groothorecakeuken of de keuken thuis. Onze keukenhandschoenen zorgen voor een hoger niveau van hygiëne bij het omgaan met voedsel en beschermen ook uw handen tegen snijwonden of stellen u in staat om hete voorwerpen te hanteren.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Handschoenen van XXLhoreca


Hoe vaak heeft u uw vingers verbrand terwijl u diep in de oven reikte na het braden? Vaak kunnen dergelijke brandwonden blijvende vlekken op uw huid achterlaten. Daarom moet u niet willen besparen op de juiste bescherming in de keuken om het koken veiliger te maken.

Een hittebestendige kookhandschoen kunnen u zelfs beschermen tegen brandwonden en brandwonden en uw kookervaring in het algemeen aangenamer maken. Ze kunnen worden gebruikt bij het verwijderen van gerechten uit de oven, het optillen van hete grillroosters, het verwijderen van hete bakplaten uit de rookoven of het dragen van hete pannen naar de eettafel.

Het oplopen van brandwonden komt helaas vaak voor in de horeca. Dat wil echter niet zeggen dat het werken met koude (en dan vooral bevroren) producten veiliger is, want ook dan kunnen er nare situaties ontstaan. Om dit te voorkomen hebben we ook diepvrieshandschoenen in het assortiment opgenomen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor koude ruimtes. Een gerimpelde latex afwerking zorgt voor optimale grip, terwijl een zeven gauge acryl voering zorgt voor warmte en bescherming in extreme koude plaatsen. Deze handschoenen bieden bescherming tegen temperaturen tot -20 graden.

Naast brandwonden komen er ook vaak snijwonden voor in de horeca. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een snijbestendige handschoen zoals deze van Hendi. Deze handschoenen bieden bescherming tijdens het hanteren van messen of tijdens het spoelen van glazen. De mix van HPPE, polyestervezels en nylon maakt deze handschoenen duurzaam en comfortabel.

Welke handschoenen heb ik nodig in mijn horecagelegenheid?

Het is belangrijk om te kijken naar waarvoor u handschoenen nodig heeft. Moeten de handschoenen beschermen tegen hitte, of tegen een scherp mes? Op basis daarvan kunt u al veel handschoenen uitsluiten.

Mocht u hulp willen met het bepalen van de juiste handschoenen of mocht u nog vragen hebben over verschillende handschoenen, neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.