Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Hamhouders en raclette apparaten


In ons assortiment vindt u een grote selectie hamhouders en raclette apparaten. Met deze producten haalt u direct een mooi stukje presentatie in huis.

Een hamhouder zorgt ervoor dat u ham gemakkelijk vastklemt en de fijnste plakjes snijdt. Een plakje serranoham voor bij de borrel of ham voor bij het voorgerecht met meloen. U haalt hiermee direct de Spaanse sfeer in huis.

Raclette is in principe een Zwitsers gerecht, maar inmiddels is dit wereldwijd bekend. Onze raclette apparaten variëren van klein, voor een kwart ronde kaas, tot grote apparaten die geschikt zijn voor in de horeca en een capaciteit van een halve ronde kaas hebben.Het raclette apparaat verwarmt de kaas aan één zijde door middel van hitte. De kaas wordt hierdoor zacht en kan dan geserveerd worden over bijvoorbeeld aardappelen, champignons of andere groente. Wist u dat het ook heerlijk is om deze warme kaas op een hamburger te serveren?

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Welke hamhouders en raclette apparaten moet ik kiezen?


Heeft u al een hamhouder en/of raclette apparaat naar wens gevonden? Of heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...