Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Bekerdispensers


In verschillende horecaondernemingen maar zeker ook in andere branches staan vaak koffieautomaten. Bij sommige koffieautomaten zit een bekerdispenser ingebouwd, maar dat is zeker niet bij allemaal het geval. Wanneer u dit type koffiemachine heeft, is het aan te raden om een bekerdispenser aan te schaffen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bekerdispensers van XXLhoreca


U maakt het gasten van uw bedrijf gemakkelijker om zelf koffie of thee te pakken met behulp van bekerdispensers. Het is trouwens ook voor het personeel fijner wanneer de plastic of papieren bekers binnen handbereik zijn; zo kan er sneller en efficiënter gewerkt worden.

Bekerdispensers behoren stevig te zijn en daarom hebben wij alleen modellen in het assortiment die duurzaam in gebruik zijn. Onze bekerdispensers zijn gemaakt van hoogwaardig rvs en zijn dus veilig tegen vandalisme.

Bekers voor een bekerdispenser

Er kan gebruik worden gemaakt van zowel plastic bekers als papieren bekers voor in de bekerhouder. De bekers die worden gebruikt in een bekerdispenser zijn altijd wegwerpbekers, zorg dus ook dat er altijd een prullenbak in de buurt staat voor de gasten of het personeel.

Welke bekerdispenser sluit bij mijn wensen aan?

Het assortiment bekerdispensers is (nog) niet groot, maar het kan zo zijn dat u nog vragen heeft over een bepaald artikel. Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...