Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Spoelborstels


Het schoonmaken van glazen en kopjes is een doorlopend proces voor de professionele bartender. Het is daarom erg belangrijk dat de afwasborstels voor de glazen van hoge kwaliteit zijn. Dit wil zeggen; dat de glazen grondig gereinigd worden zonder dat de glazen worden aangetast door de borstels. Gelukkig hebben wij een groot aanbod spoelborstels die hieraan voldoen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Spoelborstels van XXLhoreca


Spülboy spoelborstels

Op zoek naar een innovatieve glazenspoeler voor in de horeca? De Spülboy glazenspoelers zijn een uitkomst voor iedere drukke horecaonderneming. Bijvoorbeeld met de Spülboy Nu van Bar Professional kunt u liters water besparen! Bovendien bespaart u ruimte in de wasbak door middel van deze glazenspoeler. Een zeer innovatief product en een nieuwe hygiënische manier om uw glazen te reinigen.

Hoe werken spoelborstels?

De Hendi spoelborstel heeft vier zuignappen zodat hij in elke spoelbak te gebruiken is. De nylon borstels zijn compact en de dichtheid van de nylon draden is zeer hoog, zodat een snel en schoon resultaat gegarandeerd is. Maar ook een handige en vrijstaande spoelborstel in een aluminium behuizing heeft ook zo zijn voordelen, deze is namelijk bijzonder eenvoudig in gebruik.

Welke spoelborstels heb ik nodig?

Welke spoelborstels passen bij uw werkzaamheden? Gaat u voor een innovatieve Spülboy of heeft u genoeg aan een enkele spoelborstel? Heeft u hierover vragen of zou u advies willen van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...