Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

IJsemmers en ijstools


IJsemmers en ijstools kunnen niet ontbreken in uw horecazaak. Bij XXLhoreca heeft u een ruime keuze op het gebied van tools voor ijs. Zo kunt u kiezen uit een ijsblokjesvorm, een ijsschep, of een handige ijsblokjestang. Natuurlijk zijn er nog veel meer ijstools te vinden en is elke tool in diverse uitvoeringen aanwezig, zoals een exclusieve ijsballenmaker. Zo weet u zeker dat u de tools vindt die u nodig heeft. Alles om te zorgen dat u uw drankjes prachtig kunt presenteren.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

IJsemmers en ijstools van XXLhoreca


Roestvaststalen ijsemmer

Roestvast staal is een zeer veelzijdig materiaal. Het is zeer hygiënisch, door het vlakke en gladde oppervlak. Daarnaast kan rvs zowel goed koelen als warm houden; het geleid temperatuur regelmatig.

Rvs ijsemmers zijn daarom zeer gemakkelijk te gebruiken. De rvs ijsemmer met deksel van Olympia is hier een goed voorbeeld van. De emmer is gemaakt van rvs en de emmer is dubbelwandig, wat zorgt voor extra isolatie. Met een inhoud van 2 liter heeft u veel opslagcapaciteit voor drukke momenten.

IJsemmers met ijstang

Met blote handen de ijsblokjes uit de emmer scheppen is natuurlijk verre van hygiënisch. Daarom worden de meeste ijsemmers geleverd met een bijbehorende ijstang. Door de gekartelde tandjes heeft u grip bij het scheppen van de ijsblokjes en blijven de ijsblokjes vrij van bacteriën. Bij de ronde ijsemmer van APS FSE ontvangt u bijvoorbeeld een ijstang.

Heeft u aan één ijstang niet genoeg, of kiest u voor een ijsemmer zonder ijstang? Dan kunt u bij ons ook ijstangen los bestellen.

Welke ijsemmers en ijstools heb ik nodig?

Heeft u al enig idee welke ijsemmers en ijstools aansluiten bij uw werkzaamheden? Of heeft u vragen die wij kunnen beantwoorden of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar.