Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Flesopeners


Professionele flesopeners, kurkentrekkers en kelnersmessen, bij XXLhoreca kunt u het vinden.

Of het nu gaat om wijnflessen, frisdrankflesjes of bierflessen - wij hebben alles wat u zoekt op het gebied van het gemakkelijk en snel openmaken hiervan. Het is tenslotte fijn als u uw klanten snel en gemakkelijk kunt bedienen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Flesopeners van XXLhoreca


Diversiteit is belangrijk voor ons, ook op het gebied van flesopeners, geen twee restaurants zijn immers hetzelfde. We bieden daarom een ruim assortiment aan flesopeners. Daarnaast zijn alle producten die u op de website kunt vinden van uitstekende kwaliteit. Onze specialisten selecteren en controleren alle producten met oog voor detail.

Ook is het op elk moment mogelijk om testproducten van XXLhoreca te bestellen. Zo weet u zeker of het product bij uw wensen aansluit.

Welke flesopener moet ik gebruiken?

Kiest u een flessenopener die gemakkelijk mee te nemen is naar het terras? Gaat u voor een kroonkurk opener met een opvangbak zodat u direct de kroonkurk kan opvangen? Of gaat u direct voor een kelnersmes die zowel geschikt is voor kurken van flessen wijn als voor kroonkurken?

Mochten we u kunnen helpen met het maken van een keuze, dan horen we dat uiteraard graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...