Cocktailglazen


Cocktailglazen kunnen uiteraard niet ontbreken als u mooie cocktails wilt serveren. Wij bieden talloze cocktailglazen aan en kunnen u dan ook garanderen dat het gewenste cocktailglas voor uw horecaonderneming terug te vinden is in ons assortiment.

Het type cocktailglas is afhankelijk van het soort cocktails dat u serveert in uw horecaonderneming. Wanneer u martini's serveert, heeft u bijvoorbeeld een martini cocktailglas nodig en wanneer u Margarita's maakt, dan biedt een Margarita cocktailglas uitkomst.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Filter
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Cocktailglazen van XXLhoreca


Bij ons vindt u ook de meer onderscheidende cocktailglazen en -bekers zoals de Tiki Kon Tiki Green Cup. Dit soort cocktailbekers zijn erg leuk om te gebruiken voor bijzondere, exclusievere cocktails.

Ook is het voor uw klanten een bijzonder leuke beleving wanneer de cocktail geserveerd wordt in een mooie design cocktailbeker. Dit in combinatie met vriendelijke bediening en natuurlijk een heerlijke cocktail zorgt ervoor dat klanten terugkomen.

Grote cocktailglazen

In ons assortiment vindt u ook cocktailbekers met een grote capaciteit. De Witch Doctor heeft een inhoud van maar liefst 550 ml. Er kan dan ook een enorme cocktail in geserveerd worden en het design is zeer opvallend en exclusief. Nog een stukje groter? Kies dan voor de Tiki Large Mouth beker. Deze kan tot 650 ml bevatten.

Cocktailglazen kopen bij XXLhoreca

U kunt bij ons ook terecht voor koperen cocktailmokken, cocktailglazen in de vorm van een schedel, of zelfs een groot cocktailglas in de vorm van een ananas.

Koperen cocktailglazen zijn chic en kunnen echt iets toevoegen aan de beleving van uw klanten. Zeker als het matcht met de rest van het decor is het een fantastisch extraatje.

Welke cocktailglazen passen bij mijn cocktails?

Weet u al welke cocktails u gaat serveren? Kies dan voor een mooi bijpassend glas. Heeft u hierbij advies nodig van ons, of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Cocktailglazen