Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Barista artikelen


In een espressobar is de barista verantwoordelijk voor de professionele koffie- en espressobereiding. De barista heeft veel barista artikelen nodig om ervoor te zorgen dat de espresso perfect is en de cappuccino geserveerd kan worden met mooie latte art patronen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Barista artikelen van XXLhoreca


Of het nu in de espressobar is of op feestjes thuis - de juiste barista artikelen zijn onmisbaar voor koffie- en espressoliefhebbers.

In tegenstelling tot de klassieke filterkoffiebereiding, zoals thuis, bereidt de barista met een normale filterkoffiemachine de espresso, de latte machiato of de cappuccino met allerlei accessoires. Een melkkan, speciaal baristabestek en de portafilter machine zijn onmisbaar. Al deze artikelen kunt u natuurlijk bij ons vinden.

Bij ons vindt u ook de juiste koffie tamper en reinigers voor het ontkalken en voor de levensduur van uw espressomachine.

Oefening baart kunst

Met de nodige oefening en onze barista artikelen maakt u ook thuis de perfecte Italiaanse cappuccino. Naast de absoluut noodzakelijke apparatuur voor een barista, zoals de portafilter, uitkloplade of de espressomachine zelf, vindt u bij ons ook melkopschuimers en koffiemolens.

Welke barista artikelen heb ik nodig?

Heeft u al de barista artikelen gevonden die u nodig heeft? Of twijfelt u over bepaalde artikelen? Mocht u nog vragen hebben of als u advies wilt, neem dan contact met ons op. We zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...