Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Koelcellen


Een goede kwaliteit koelcel is misschien wel de beste investering voor elk horecabedrijf. Door het koelen van voedsel blijft het langer vers en dit zorgt er mede voor dat uw voedselvoorraad altijd op peil blijft. Ook zorgt het ervoor dat het voedsel de juiste kwaliteit behoudt.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Koelcellen van XXLhoreca


Bij ons vindt u verschillende soorten koelcellen met diverse afmetingen. Gaat u voor een compact koelsysteem, kies dan voor één van onze mini koelcellen zoals deze van Combisteel. De grootste koelcel uit ons assortiment is deze van Diamond. Deze koelcel heeft een inhoud van 6310 liter en is gemaakt van roestvast staal.

Alle koelcellen worden compleet gemonteerd en met motor aangeleverd.

Mochten de standaard koelcellen niet voldoende zijn en bent u op zoek naar iets wat speciaal voor u gemaakt is, kies dan voor een koelcel op maat.

Op maat gemaakte koelcellen

Heeft u de juiste koelcel nog niet gevonden? Wellicht is een gepersonaliseerde koelcel wat u zoekt. Bij ons kunt u samen met onze specialisten een koelcel naar keuze samenstellen. We bespreken hierbij de gewenste afmetingen, vormen en stijl, zodat u de perfecte koelcel krijgt. We voorzien de koelcellen van een thermostaat, zodat u alle voedingswaren te allen tijde op de juist temperatuur kunt bewaren.

Naast de cellen maken wij ook opbergrekken op maat die precies in uw bestelde model passen, erg handig wanneer u veel producten gekoeld wilt opbergen.

Van welk materiaal zijn de koelcellen van XXLhoreca?

Bij XXLhoreca kunt u terecht voor een ruim aanbod in koelcellen. De diverse varianten zijn gemaakt van diverse hoogwaardige materialen zoals aluminium, staalplaten met een pvc-laag en rvs.

Roestvast staal is zeer duurzaam, eenvoudig schoon te houden en gaat jaren mee. Dit draagt uiteraard bij aan de hygiëne in uw horecakeuken en u bespaart op de kosten.

Welke koelcel moet ik kiezen?

Gaat u voor een koelcel op maat? Of heeft u al een koelcel naar wens gevonden? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen |Koelcellen En Vriescellen | Vriescellen | Rekken Voor Koel- En Vriescellen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...