Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Weckpotten en conserveerpotten


Weckpotten zijn voor u als horecaondernemer ideaal om kosten te besparen en zonder conserveermiddelen (in) te koken. Allerlei gerechten en maaltijden kunnen hierin bewaard worden. Het is een oude methode om eten te bewaren, waardoor de houdbaarheid verlengd wordt. Door de luchtdichte afsluiting krijgen ongewenste micro-organismen namelijk geen kans om kostbaar voedsel te laten bederven.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Glazen weckpot met beugelsluiting


Bij XXLhoreca bent u aan het juiste adres voor mooie glazen weckpotten met beugelsluiting. Deze beugelsluiting is goed voor een luchtdichte afsluiting, waardoor het voedsel dus lang goed blijft. Onder de beugelsluiting zit een rubberen afdichtring die voor een prettige klemming zorgen en uw producten vers houden. De weckpotten en conserveerpotten gaan lang mee en het handige van de diverse onderdelen van de pot is dat deze vervangbaar zijn.

Na jaren gebruik voordelig onderdelen vervangen

Een groot voordeel van de duurzame weckpotten is dat deze voor een zeer lange tijd meegaan. En de losse onderdelen kunnen makkelijk vervangen worden wanneer nodig. Zowel de rubberen rand als de deksel van de conserveerpotten kunnen na verloop van tijd hun werkzaamheid verliezen. Dit is echter geen probleem want de losse onderdelen zijn eenvoudig aan te schaffen voor een laag bedrag.

Weckpotten zijn ideaal voor jam en chutney

Heeft u een broodjeszaak, een lunchcafé of bent u eigenaar van een goede burgerzaak? Jam en chutney mogen dan zeker niet ontbreken. Bij XXLhoreca vindt u allerlei oplossingen om deze lekkernijen op te bergen. Van oudsher werden de kleine en grote weckpotten al gebruikt om heerlijke verse jam in te bewaren. Daarbij zijn ze niet alleen handig, praktisch en duurzaam, ze hebben ook een mooi vintage uiterlijk, waardoor het ook op de toonbank voor een leuk aangezicht zorgt.

De oude vertrouwde conserveerpotten van Kilner

Voor degene die al bekend zijn met de ouderwetse weckpotten, hebben de naam Kilner vast en zeker vaak voorbij zien komen. Kilner heeft diverse conserveerpotten die een ruime hoeveelheid voedsel kunnen bewaren. De Kilner grotere conserveerpotten komen in 4 liter en 2 liter, maar daarnaast zijn er ook de kleine Kilner weckpotten in 0,125 L, 0,35 L, 0,5 L en 1 L.

Weckpotten etagères

Wilt u mooie weckpotten etagères bestellen om bijvoorbeeld jam, yoghurt of sauzen in te zetten die tot hun recht komen tijdens een high tea of als standaard decoratie op tafel? Ook deze bestelt u eenvoudig bij XXLhoreca. Dit is dé manier om meerdere potjes te vullen en deze op een nette manier op tafel te serveren.

Weckpotten bestellen bij XXLhoreca

Heeft u de best geschikte weckpotten al gevonden in ons assortiment? Bij XXLhoreca bestelt u ze in de gewenste hoeveelheid, eenvoudig en snel. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact op met +31(0)75-6151433 of stuur een mail naar klantenservice@xxlhoreca.com.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...