Braadpannen


Heeft u professionele braadpannen nodig voor uw horeca of productiekeuken? We weten zeker dat u bij ons de juiste braadpan kunt vinden.

In ons uitgebreide assortiment met meer dan 100.000 producten vindt u ook een compleet assortiment koekenpannen voor de horeca. Het maakt niet uit of u op gas of inductie kookt, want onze grillpannen, paellapannen en sauspannen zorgen voor langdurig en functioneel gebruiksgemak.

De professionele braadpannen uit ons assortiment zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en de beste antiaanbaklagen. In ons aanbod vindt u ook meerdere exemplaren gemaakt van roestvast staal.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Professionele braadpannen


In ons assortiment vindt u kwalitatieve, professionele braadpannen. Dat betekent dat u in de keuken kunt werken met kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben. Een professional kan niet zonder goede kookaccessoires. Gelukkig zijn de producten uit ons assortiment een mooie aanvulling op uw horecakeuken.

Natuurlijk kunt u ons professionele kookgerei ook in uw eigen privé keuken gebruiken.

Koken, frituren en meer voor hobbykoks en professionals

Welk gerecht u ook maakt, voor elke maaltijd hebben wij de juiste producten. Ook voor de ideale crêpes bakplaat of vispan kunt u bij ons terecht.

Welke braadpan past bij mijn werkzaamheden?

Heeft u nog geen idee welke professionele braadpannen het beste bij uw bedrijf of bij uw werkzaamheden passen? Wij helpen u dan graag verder. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: KeukenapparatuurOverige keukenapparatuurSous vides | Magnetrons | Pizzapletters | Salamanders

  • pro-kitchen1