Gasfornuizen


Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
4-pits gasfornuis met open onderbouw Serie 700 Bartscher

€ 2.344,54 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie

Waar moet u op letten bij het kopen van gasfornuizen?

Waar moet u op letten bij het kopen van gasfornuizen?

Gasfornuizen zijn er in veel variaties. De keuze van een gasfornuis hangt van meerdere factoren af. De volgende punten zijn zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste gasfornuizen te vinden. Onderaan deze webpagina vindt u meer informatie over gasfornuizen.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Gasfornuizen van XXLhoreca


Wenst u om een gasfornuis met oven aan te schaffen? Wij raden dit zeker aan vanwege de ruimtebesparing die deze combinatie biedt. Wij leveren de beste fornuizen ( met en zonder ingebouwde oven ) voor de scherpste prijzen voor particulier en professionele keukens. Doordat onze gasfornuizen van hoge kwaliteit zijn heeft u er jaren plezier van.

Wij als XXLHoreca proberen de beste apparatuur voor u te selecteren met de scherpste prijs. Dit doen wij door naar uw wensen te luisteren en toe te passen. Wij bekijken dan samen met u goed naar al onze gasfornuizen ( met oven eventueel ). Het zijn stuk voor stuk goede krachtige apparaten. Ze zijn veilig en makkelijk schoon te houden.

Bij het grootste deel van de horeca keuken er spraken van een te weinig plaats. Dat is normaal omdat er bij horeca keukens veel machines komen kijken. Daar hebben wij een handige oplossing voor. Wij hebben namelijk gasfornuizen met ingebouwde ovens. Dit bespaard ruimte van natuurlijk de oven. Ook hebben wij gasfornuizen met alleen een onderstel. In het onderstel kunt u verschillende keukengerei kwijt wat direct voor ruimte zorgt in de keuken. Wij hebben deze fornuizen in 5-pits, maar ook in 6-pits uitvoering.

Type gasfornuizen

Het is belangrijk om te weten hoeveel ruimte u nodig heeft op het fornuis. Heeft u een 2-pits nodig omdat u weinig pannen gebruikt en daar genoeg aan heeft of heeft u een 4-pits of hoger nodig omdat u elk plekje wenst te gebruiken die u neer kunt zetten? Waar komt het fornuis te staan? In het zicht van klanten of staat hij ergens in een hoek en maakt het uiterlijk niet veel uit?

Indien u de keuken aan het vernieuwen of inrichten bent en heeft u niet veel ruimte. Dan hebben wij een oplossing voor u. Wij hebben een gasfornuis met oven die de ruimte bespaard van een vrijstaande oven. Daarnaast hebben wij fornuizen met een leeg onderstel. Hier kunt u dan benodigheden in doen die veel ruimte in beslag nemen. Neem bijvoorbeeld pannen of schoonmaakmiddelen. Hierdoor zal uw keuken er georganiseerder en netter uit komen te zien.

TYPE KOOKPLAAT

Er zijn verschillende uitvoeringen op de markt wat betreft gasfornuizen. Je hebt het gasfornuis met een moderne uitstraling en je hebt de elektrische gasfornuizen. Dit zijn de fornuizen met een keramische of inductie plaat. U kunt uit deze keuzes een beslissing nemen waar u voor wenst te gaan.

Onze tafelmodel gasfornuizen zijn ideaal voor gebruik in de kleine keuken; bij thuisgebruik of in de horeca als u geen onderstel wenst. Deze kunt u installeren op elke plek die u maar wenst. Enige benodigheid is een stopcontact. Daarnaast kunt u hem heel makkelijk opbergen vanwege dat het fornuis weinig ruimte in beslag neemt.

AANTAL KOOKVUREN (PITTEN)

Een chef van een druk horecabedrijf kiest vaker voor een wat groter fornuis. Bijvoorbeeld een 5-pits of in sommige gevallen zelfs voor een 6-pits. Dit omdat hij dan zo snel mogelijk al zijn gerechten klaar heeft om te kunnen serveren. Hier moet u natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Ook kunt u een gasfornuis uitbreiden met een extra wokvuur. Deze kunt u meestal in een 5-pits fornuis zetten.

Onze 6-pits gasfornuis met open onderstel van het merk Bartscher biedt u enorm veel ruimte en is zeker een duurzame aanwinst voor uw professionele horecakeuken. Dit robuust uitgevoerde fornuis met open onderstel heeft makkelijk afneembare gietijzeren roosters en heeft ontstekingsbeveiliging. Aan alles is gedacht, ook de propaanmondstukken worden standaard meegeleverd, dus dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de aansluiting. Let wel op dat de gasfornuizen aangesloten moeten worden door een erkende monteur. Dit om de garantie van het apparaat te behouden.

TYPE OVEN

Als u kiest voor een fornuis met een ingebouwde oven betekent dat de gasfornuis zelf en de oven een en hetzelfde apparaat is. U kunt ze daarom ook tegelijk gebruiken zonder problemen en heeft u beide gerechten dicht bij de hand en kunt u ze allebei goed in de gaten houden. De ovens waar u uit kunt kiezen zijn gasovens; elektrische oven en een heteluchtoven. Hiervan hebben wij ook een ruim assortiment zodat u genoeg keus heeft en de beste kunt vinden die bij u past.

FORMAAT OVEN

Een oven kan op verschillende vlakken verschillen. Zowel qua functies als formaat. Wij hebben ze in kleinere modellen voorals u er twee naast elkaar wil zetten van bijvoorbeeld 60cm breed, maar ook hebben wij bredere zodat u er meer in kunt doen. Voor een drukke zaak raden wij aan om een bredere te nemen zodat het minder tijd is beslag neemt om alle gerechten te bakken of op te warmen. Ook kunnen wij een onderstel op maat voor u maken om daar een oven in te plaatsen voor als uw wens daar naar uit gaat.

Welke gasfornuizen zijn het beste?

De beste gaskookplaten zijn degene die snel opwarmen zonder voorloopfase, omdat de warmte direct klaar is bij het ontsteken van de vlam en direct weer verdwijnt als het gas wordt uitgezet. Dit betekent dat de reactietijd tussen de temperatuurregeling en het daadwerkelijke effect erg kort is.

Koken op gas wordt ook als bijzonder kosteneffectief beschouwd, aangezien er weinig energie wordt verbruikt. En natuurlijk ziet een heel gaskookplaat er authentiek uit. Er zijn echter ook enkele risico's aan verbonden, bijvoorbeeld een veiligheidsrisico bij het koken op open vuur. Verder is een gasaansluiting noodzakelijk en maken het roestvaststalen oppervlak en de gietijzeren steun het schoonmaken veel moeilijker dan bij een elektrisch bediende kookplaat.

Bent u er nog niet uit en wenst u persoonlijk en professioneel advies? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via mail, telefoon of chat. Dan zullen zij u assisteren op het uitzoeken van het gasfornuis.

Wat is een goed alternatief voor koken op gas?

Tegenwoordig willen steeds meer mensen van hun gasaansluiting af en overstappen naar een elektrische manier van koken. In sommige moderne woningen vind je zelfs geen gasaansluiting meer. Het meest moderne en efficiënte alternatief voor koken op gasfornuizen is een inductiekookplaat of inductiefornuis.

Populaire categorieën: Keukenapparatuur | Keukenapparatuur | Electrische fornuizen | Inbouw fornuizen

  • pro-kitchen1