• Koffiebonen

Koffiebonen


Koffiebonen kunt u snel en gemakkelijk bestellen bij XXLhoreca. De levertijden van 24 tot 48 uur zorgen ervoor dat u uw klanten binnen korte tijd kunt laten genieten van de lekkerste koffie.

Doordat u de koffiebonen online kunt inkopen, bespaart u tijd en geld. Daarnaast is het net als bij de fysieke groothandel mogelijk om de koffiebonen in bulk in te kopen. Hierdoor kunnen er zeer scherpe prijzen worden aangeboden.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-14%
Volautomatisch koffiezetapp. KV1 Smart | 80 Kopjes/ dag Bartscher

€ 1.094,00 * Excl. € 1.273,00* Excl.

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Koffiebonen en koffiezetapparaten


De koffie van [merk] kan gemakkelijk verwerkt worden in koffiezetmachines doordat er enkel gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit koffiebonen. Er worden momenteel [aantal] verschillende koffiesoorten aangeboden met ieder een eigen kenmerkende smaak.

Voor de lekkerste koffie raden we aan om gebruik te maken van een professionele koffiemachine. Ook hierin biedt XXLhoreca een ruime keuze aan. Zo hebben wij luxueuze espressomachines en hoogwaardige koffiezetapparaten in ons assortiment.

Koffiebonen online kopen

De koffiebonen van [merk] geven u een volle en exclusieve koffiesmaak. De [productvariant] [USP]. De [productvariant] [USP].

Altijd al eens vers gemalen koffie willen proberen, maar beschikt u niet over de juiste apparatuur? XXLhoreca biedt ook een ruim assortiment aan koffiemolens aan. Al deze machines zijn voorzien van een uitstekende doseerregeling die ervoor zorgen dat u precies de juiste hoeveelheid koffiebonen vermaalt voor het perfecte kopje koffie.

Welke koffiebonen moet ik kiezen?

Ons assortiment biedt u smaken om iedere koffieliefhebber tevreden te stellen. We kunnen ons wel voorstellen dat u misschien nog wat vragen heeft. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.