Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina
  • Bestsellers van september

    Bespaar nu tot 25%

    op vele merken

Krijg tot 25% korting op onze bestsellers


Ontdek nu onze bestsellers. Wij bieden u een korting tot 25% op onze exclusieve artikelen! Deze bestsellers staan bekend om hun hoogwaardige en stijlvol vormgegeven uiterlijk, zoals onder andere onze professionele koelapparatuur. Bij XXLhoreca treft u een ruim assortiment aan ijsblokjesmachines, koelvitrines en andere onmisbare artikelen om elk seizoen klaar te zijn. Sta ten allen tijden klaar om aan de behoeften van uw klanten te kunnen voldoen!

Bestsellers - koop deze nu bij XXLhoreca!Ontdek ons uitzonderlijke assortiment koelkasten en gootstenen op onze site. Met gerenommeerde merken als Polar, Bolero en Vogue profiteert u van de nieuwste technologie en designs! Polar heeft zich in de loop der jaren weten te onderscheiden door de onvergelijkbare kwaliteit van zijn toestellen. Bij XXLhoreca vindt u niet alleen vriezers voor horecadoeleinden, maar ook barkoelkasten en vele andere koelapparaten die onmisbaar zijn in de horeca! Bovendien geniet u bij aankoop van Polar koelapparatuur van een aanzienlijke fabrieksgarantie voor een maximale levensduur!

De onvergelijkbare spoelbakken van het merk Vogue zijn samen met de potten, pannen en andere artikelen, slechts een greep uit het assortiment dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit. Profiteer van onze korting en krijg een geweldige deal op uw toekomstige gootsteen.