10% korting op Polar bij XXLhoreca


Bereid u nu voor op de zomerse dagen en ontdek onze bestsellers van Polar. Op onze exclusieve artikelen hebben we nu 10% korting! Polar staat bekend om haar professionele koelapparatuur van hoge kwaliteit en stijlvol design. U vindt bij XXLhoreca een geweldige selectie ijsblokjesmachines, gekoelde vitrines en andere artikelen die u voor de extra warme dagen nodig heeft.

IJsblokjesmachines

Bent u op zoek naar hoogwaardige ijsblokjesmachines voor uw bedrijf? De uiterst robuuste, efficiënte ijsblokjesmachines van Polar zijn in dat geval de juiste keuze. Met de ijsblokjes van de Polar apparatuur houd u cocktails of frisdranken in het glas goed koud.

Polar ijsblokjesmachines

Wij adviseren u om uw gasten, vooral bij warme temperaturen, tevreden te stellen en goed gekoelde dranken aan te bieden. Dus bied u ijskoffies aan of overweegt u het om ijskoffies te verkopen? Met de Polar ijsblokjesmachines is dat een fluitje van een cent.

Polar (Koel) Vitrines!


Ontdek nu ook onze hoge kwaliteit gekoelde vitrines van het merk Polar met een aantrekkelijke korting van 10%. Heeft u een vitrine nodig voor uw buffet of wilt u uw gasten, overheerlijk en gebak aanbieden en presenteren? Wij bieden opzetkoelvitrines, wandshowcases, en toonbankvitrines. Waar u de vitrines ook voor nodig heeft, wij hebben de geschikte modellen!

Polar Bar Benodigdheden!  


Heeft u al een vriezerkast of koelkast achter de bar staan? Het heeft veel voordeel wanneer u bijvoorbeeld cocktailglazen of sterke drank achter de bar kunt bewaren. Om deze reden bieden wij u naast onze ijsblokjesmachines en gekoelde vitrines ook (kleine en grote) bar koel- en vrieskasten met 10% korting. Op het moment dat u kleine hoeveelheden voorraden achter de bar direct bij de hand heeft kunt u efficiënter te werk gaan. Probeer het nu uit!

Ontdek hier meer producten van Polar.

Polar Horeca Apparatuur Bij XXLhoreca


Vind bij ons koelapparatuur met een modern en stijlvol uiterlijk. Polar heeft de afgelopen jaren een aanzienlijk marktaandeel veroverd, en niet zonder reden. Polar koelkasten zijn steevast stijlvol vormgegeven, en het merk geniet al jaren de reputatie van de meest gerenommeerde koelspecialist op de markt. Bij XXLhoreca bestelt u speciale horeca vriezers, bar koelkasten en de zeer robuuste RVS koeltafels tegen een zeer gunstige prijs, maar wel met de maximale fabrieksgarantie. Bovendien leveren wij Polar koelapparatuur zo snel mogelijk. Of u nu een groot of een kleiner horecabedrijf heeft, iedereen vindt hier wat hij zoekt, want wij bieden voor elk budget wat wils.