Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

De mini koelkast bij XXLhoreca


Een minibar is in feite gewoon een mini koelkast. Meestal worden minibars in een hotelkamer of bijvoorbeeld in een hut op een cruiseschip gebruikt, maar kunnen ook op kantoor, in een vakantiehuisje, in een caravan of in een camper gebruikt worden. Het personeel vult de koelkasten meestal met drankjes en snacks die de gasten tijdens hun verblijf kunnen kopen. Deze mini koelkasten kunnen ook op vele manieren worden gebruikt in tuinen, tuinhuisjes of op feestjes.

Bij XXLhoreca vindt u de beste kwaliteit en de beste kortingen! Al onze minibars en mini koelkasten zijn van gerenommeerde fabrikanten zoals bijvoorbeeld Bartscher of Polar. Polar en Bartscher staan bekend om hun producten van hoge kwaliteit. De mini koelkasten zijn daarom zowel duurzaam als stijlvol. Namelijk, niet iedereen bouwt zijn of haar minikoelkast in. Om deze reden bent u wellicht op zoek naar één stijlvolle en duurzame mini koelkast. 

Als u op zoek bent naar andere soorten koelkasten of juist vriezers, neem dan een kijkje in onze categorie koelen en vriezen!

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Compacte mini koelkast van Bartscher voor een eerlijke prijs

Een minikoelkast die vaak wordt besteld bij XXLhoreca is de 19-liter mini koelkast van Bartscher. Deze multifunctionele minibar heeft intelligente thermo-elektrische koeltechnologie, heldere verlichting en een robuust kunststof oppervlak. Deze minibar is ook de ideale koeler voor elk terras, kantoor of studentenkamer! Bekijk al onze minibars en minikoelkasten en maak uw keuze.

Duurzame minikoelkasten

Een slimme manier om uw elektriciteitskosten te verlagen zonder het comfort van uw gasten op te offeren: De minibars van XXLhoreca hebben verschillende energie-efficiëntieklassen en zijn stuk voor stuk echte kleine energiebespaarders! De thermo-elektrische koeleenheden zijn bovendien stil en uiterst compact, waardoor de buitenafmetingen kleiner zijn. Onze minibars zijn verkrijgbaar met een massieve deur of een chique glazen deur. De minibars die onmisbaar zijn in hotels:

  • Stille systemen: De minibar bevindt zich meestal in dezelfde kamer als waar de gast slaapt, zodat minibars volledig stille systemen hebben.
  • Hoge energie-efficiëntie: Een inefficiënte minibar in elke kamer kan leiden tot aanzienlijke kosten voor een hotel. Daarom is een laag stroomverbruik belangrijk.

Stille minibars van XXLhoreca

Onze stille minikoelkasten bieden een kwaliteit die in de horeca ongeëvenaard is. Wij zijn trots op onze selectie en de details die wij in onze keuzes stoppen om ze perfect geschikt te maken voor uw hotel of bar. Onze stille minibarkoelkasten zijn gemaakt met de nieuwste absorptiekoelingstechnologie en zijn tot 50% stiller dan andere goedkopere alternatieven.

Minibar of kleine koelkast?

Veel klanten hebben ons ook gevraagd wat een mini koelkast anders maakt dan een echte minibar. De waarheid is dat er, technisch gezien, geen zichtbare verschillen zijn. Maar er zijn verschillen afhankelijk van het gebruik van de twee. Het belangrijkste verschil is het gebruik waarvoor het koelapparaat bestemd is, of het gebruik zelf dat het moet hebben: Een minibar is een minibar omdat hij hoofdzakelijk in een hotel wordt gebruikt om de gasten van koude dranken te voorzien. De minibar is dus een kleine frisdrankbar voor op de kamer van de gast voor maximaal gemak en gebruiksgemak. Op de kamer hebben de meeste accommodaties al roomservice of bieden zij in de lobby/het restaurant al F&B aan. In appartementen complexen of voor thuis heeft u dat niet. De accommodaties met een eigen F&B outlet zullen de gasten liever daar van dienst zijn. Uiteindelijk kunnen kleine koelkasten en minibars veel verschillen in capaciteit. Een bijkomend kenmerk is dat sommige minibars op slot kunnen terwijl kleine koelkasten dat niet kunnen. Namelijk in de meeste hotels moet worden betaald voor drankjes uit de minibar, hoewel deze service in sommige hotels of in suites of superior kamers gratis kan zijn. Als laatste zijn hotel minibars zelden te koop in traditionele verkooppunten, waar het aangeboden product de eerder genoemde mini koelkast is. Onze minibars bieden u:

  • Energiezuinige LED-binnenverlichting
  • Milieuvriendelijke koeling
  • Goedkope bulkbestellingen op aanvraag
  • Linker of rechter deurscharnieren bij productie (alleen verwisselbaar op sommige modellen)
  • Absorptiekoeling
  • Optionele modellen met slot & sleutel
  • Glazen deur voor productpresentatie
  • Energiebesparende werking op alle modellen
  • Betaalbare en rustige vooruitzichten voor hotels & pensions:
  • Minibars en de kleine koelkasten met compressorkoelingstechniek zijn verkrijgbaar met glazen deur of met standaard draaideuren.
  • Een perfect alternatief voor hotels die geen opslagprogramma hebben voor snacks of voor grote hotelkamers waar het lawaai van de compressor de gast niet mag storen!

De kleine koelkast – een compact apparaat voor thuis

Een mini koelkast is precies dat: een kleine koelkast. Hij is ideaal voor studentenkeukens met weinig ruimte, omdat hij in de ruimte onder het aanrecht of bovenop kan worden geplaatst. Aangezien hij bedoeld is voor thuisgebruik, verschilt hij enigszins van een minibar: vakken voor levensmiddelen: kleine koelkasten hebben meestal lades voor fruit en groenten, terwijl een minibar zich concentreert op vakken voor dranken. Merk op dat de minibars van hotels gewoonlijk alleen verfrissingen aanbieden, afgezien van eerder zeldzame koude snacks!

Welke producten worden vaak gebruikt met een mini koelkast?

Een mini koelkast of mini bar is een essentieel product als het aankomt op uw horecazaak. Zo zijn er ook andere producten die van essentieel belang zijn in uw horecazaak en die goed passen bij de mini koelkasten:

Heeft u als eens gekeken in onze categorie ijsblokjesmachines? De ijsblokjesmachine wordt gezien als een onmisbaar apparaat in uw horecazaak. Hiermee kunnen er oneindig veel ijsblokjes aangemaakt worden. Onze ijsblokjesmachines zijn verkrijgbaar in verschillende merken en uitvoeringen.

Heeft u al eens gekeken naar de horeca koelkasten? Naast onze mini koelkasten en minibars is XXLhoreca ook voorzien van groot formaat horeca koelkasten. Zo heeft u altijd extra koelruimte. Elke professionele keuken moet daarom voorzien zijn van een grote koelkast. Ons assortiment bestaat uit meerdere horeca koelkasten met extra koelruimte, waar u uit kunt kiezen. Bent u eerder op zoek naar een koelkast met vriezer een flessenkoelkast of een wijnkoelkast van hoge kwaliteit? Geen probleem. Daar bestaat ons assortiment ook uit!

Een mini koelkast kopen bij XXLhoreca

Heeft u uiteindelijk de keuze gemaakt om een mini koelkast te gebruiken voor uw horecabedrijf? Dan bent u bij XXLHoreca aan het juiste adres! Bij ons bent u voorzien van een breed assortiment aan mini koelkasten waar u uit kunt kiezen! Onze mini koelkasten zijn van hoge kwaliteit en bieden efficiënte koeloplossingen voor uw dranken en snacks.

Onze mini koelkasten zijn voorzien van handige functies, zoals verstelbare planken en een kleine vriesruimte, om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Daarnaast zijn ze energiezuinig en hebben ze een stijlvol ontwerp dat perfect past in elke omgeving. Ons assortiment bestaat uit meerdere welbekende merken en kleuren, zodat er altijd een mini koelkast tussen zit die bij u en uw horeca onderneming past!

Met XXLhoreca bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze mini koelkasten zijn duurzaam en ontworpen om lang mee te gaan. Wij bieden u de beste prijzen en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat uw aankoop bij ons een plezierige ervaring is.

Professioneel advies over minibars bij XXLhoreca

Ongeacht de behoefte, wij kunnen u voorzien van het juiste apparaat. Naast de standaard mini koelkasten vindt u bij ons ook diverse speciale minibars voor bijvoorbeeld dranken en hapjes op de kamer. We kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat de beste minibar is voor uw behoefte. We helpen u daar dan ook graag bij. Onze collega’s van de klantenservice staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Aandachtspunten bij aankoop van een mini koelkast

Wij snappen dat u snel verdwaald kunt raken in de grote selectie die we in mini koelkasten aanbieden. Het kopen van een horeca koelkast is een weloverwogen keuze en daarom moet er rekening gehouden worden met meerdere aspecten. Wij nemen u graag mee in de de belangrijkste aspecten waar rekening mee gehouden moet worden bij het kopen van een mini koelkast:

Formaat en capaciteit

Bij het kopen van een mini koelkast is de formaat en capaciteit misschien de belangrijkste factor in uw keuze. Mini koelkasten en minibars zijn Bij XXLhoreca verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is XXLhoreca voorzien van mini koelkasten van 19 liter, wat wordt gezien als een zeer kleine koelkast, maar ook mini koelkasten van 50 liter. Kortom, de maten verschillen enorm van elkaar. Heeft u een kleie ruimte, dan dient de mini koelkast als perfecte oplossing. Het is daarom belangrijk om inzicht te hebben in de ruimte die u heeft. Controleer daarom de afmetingen van de mini koelkast om er zeker van te zijn dat deze past op de beoogde locatie. Let ook op de capaciteit en bedenk hoeveel drankjes u wilt kunnen opslaan.

Koelingstechnologie

Een mini koelkast is voorzien van een koelingstechnologie. Er zijn verschillende koelingstechnologieën beschikbaar, zoals compressor- en thermoelektrische koelsystemen. Een compressor-gebaseerde koelkast koelt over het algemeen beter, maar kan meer geluid maken dan een thermoelektrische. Dit zijn overwegingsfactoren die beslissend kunnen zijn in uw keuze. Een stille koelkast is meestal de gewenste mini koelkast.

Energieverbruik

Het energieverbruik is ook een belangrijk aspect waar een keuze op gebaseerd kan zijn. Een mini koelkast in de horeca blijft meestal 24/7 aan staan. Dit kan veel energie kosten. Een mini koelkast die minder energie gebruikt wordt daarom als de meest gewenste mini koelkast gezien. Let daarom op het energieverbruik van de mini koelkast, vooral als u van plan bent om hem continu te laten draaien. 

Prijs en budget

Een mini koelkast wordt als een investering gezien. Zeker als u de mini koelkast wilt gebruiken voor uw horeca onderneming. Over alle investeringen dient goed nagedacht te worden en bij een mini koelkast is dit geen verschil. Bepaal daarom uw budget en zorg ervoor dat er een goede vergelijking wordt gemaakt in de modellen die passen binnen het budget. Hiermee vindt u de beste prijs-kwaliteitsverhouding en ben je 100% verzekerd van de beste mini koelkast.

Populaire categorieën:Koelen en vriezen | Koelkasten | Barkoelkasten | Flessenkoelkasten | Wijnkoelkasten | Horeca koelkasten | Bakkerijkoelingen | Blast Chillers | Koelkisten | Bierkoeling | Koelkast Met Vriezer 

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...