Koelkisten en vrieskisten


Op zoek naar nieuwe koelkisten en vrieskisten? We weten zeker dat u bij ons vindt waar u naar op zoek bent. U kunt bij ons terecht voor koelkisten en vrieskisten die geschikt zijn voor de kleine snackbar tot het grotere hotelkeuken.

In ons assortiment vindt u koel- en vrieskisten met praktische schuifdeuren en mooi vormgegeven modellen met glazen schuifdeksels. Alle modellen zijn geselecteerd op basis van verschillende criteria, zoals esthetiek, functionaliteit, energie-efficiëntie en onderhoudsgemak.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Filter
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Koelkisten van XXLhoreca


Onze ruime koelkisten bieden de beste koelcapaciteit voor elk horecabedrijf. Van de kleine snackbar tot het grotere hotelbedrijf, koelkisten bieden elke horecaondernemer veel ruimte om allerlei etenswaren of dranken vers en op temperatuur te houden.

Hoewel het assortiment (nog) niet erg groot is, hebben we wel al een aantal mooie koelkisten die we u kunnen aanbieden zoals deze van Diamond. Deze flessenkoelkist van 300 liter beschikt over handige zwenkwielen, een binnenbekleding van gewafeld aluminium en een mechanische thermostaat. Ook kunt de koelkist automatisch laten ontdooien om hem daarna weer goed schoon te maken.

Vrieskisten van XXLhoreca

Onze vrieskisten bieden elke horecazaak de juiste vriescapaciteit aan. U kunt bij ons terecht voor vrieskisten met een inhoud van 50 liter, maar ook voor vrieskisten met een inhoud van maar liefst 1216 liter.

Vrieskisten van Saro komen doorgaans met een rvs deksel en een robuuste omkasting van gelakt staal. De temperatuur van deze vrieskisten is instelbaar tot -18°C. De systemen van Saro zijn uitermate geschikt voor het diep invriezen van vleeswaren of andere ingrediënten.

Vrieskisten met glazen schuifdeksel

Een vrieskist met glazen schuifdeksel is een ideaal vriessysteem voor de horeca wanneer zelfbediening van toepassing is. Dankzij deze glazen schuifdeksel wordt het gemakkelijker voor klanten om de producten te bekijken en selecteren. Deze modellen hebben een zeer moderne vormgeving en zijn uitgevoerd met een elektrische thermostaat.

Welke koelkisten en vrieskisten moet ik kiezen?

Weet u al hoeveel capaciteit u nodig heeft en naar welke koel- of vrieskist uw voorkeur uit gaat? Of heeft u nog vragen en wilt u graag advies dan ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar.

  • pro-kitchen1