Koeltonnen


Een gekoeld drankje pakken is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met behulp van de koeltonnen van XXLhoreca. Wilt u snel uw drankjes op temperatuur brengen voor op het terras, een supermarkt of tijdens een beurs? Kies dan voor het gemak van een koelton.

Koeltonnen, ook wel partycoolers, zijn ontworpen voor de verkoop van blikjes of flesjes drinken. De koelton van Esta heeft een fan en zorgt er hiermee voor dat de koude lucht direct wordt verdeeld zodat u snelkunt genieten van een ijskoud drankje.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-16%
Coolselect Koelton | CC40B | 40 Liter | 448x448x(H)740mm Coolselect

€ 307,00 * Excl. € 366,00* Excl.

12 mnd garantie
-16%
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Koeltonnen gebruiken voor impulsaankopen


Wanneer u een horecazaak heeft zoals een snackbar, cafetaria of een andere eetgelegenheid kunt u de verkoop van drankjes verhogen door gebruik te maken van een koelton.

Ook kan een koelton gebruikt worden in supermarkten, vlak voor de kassa bijvoorbeeld. Precies wanneer mensen gaan afrekenen zullen zij de heerlijk gekoelde drankjes zien liggen. Zij zullen eerder geneigd zijn een drankje te kopen, als impuls.

Koelton met branding

Uiteraard kunt u op de koeltonnen ook uw eigen reclameboodschap, bedrijfslogo of een speciale afbeelding laten zetten. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Welke koelton moet ik kiezen?

Het assortiment koeltonnen is nog niet groot, maar we kunnen het ons voorstellen als u toch nog vragen heeft over de producten. We staan daarom ook 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.