Dieptekoelers


Als u dieptekoelers aanschaft heeft u apparatuur met zogenaamde ‘dieptekoeling’, dit is niet te verwarrend met een koeling of vriezer. Een dieptekoeler zorgt ervoor dat u producten kunt koelen tot een temperatuur van net onder 0˚ Celsius. Deze koeling zorgt er dus voor dat uw voorraad wèl goed vers bewaard wordt, maar dat de producten niet voor gebruik hoeven te ontdooien. Dat bevordert de flexibiliteit van uw keuken, de versheid van producten en de snelheid van werken.

Producten

Filter

Sorteer op

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Dieptekoelers van XXLhoreca


Onze dieptekoelers zijn gecombineerde apparaten, ze zijn namelijk gecombineerd met een koeler of een vriezer. Deze combi-kasten zijn volledige professionele producten ontworpen voor dagelijks intensief gebruik.

Automatisch ontdooien: een belangrijke functie

Bij het kopen van een vriezer is het altijd verstandig om modellen te kopen die automatische ontdooiing hebben zodat u het apparaat niet iedere keer hoeft uit te zetten om deze handmatig te ontdooien.

Welke dieptekoelers moet ik kiezen?

Het assortiment dieptekoelers is (nog) niet groot, we horen het daarom graag als u opzoek bent naar een bepaald model.

Heeft u nog vragen over de dieptekoelers of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.