Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Opbergbakken

Altijd handig en bijna altijd noodzakelijk. Dat zijn de voedselopbergers en voorraaddozen van XXLhoreca. Als horecabedrijf ontkomt u er bijna niet aan. De juiste voedselopslag of voedselbewaring is noodzakelijk om verspilling te voorkomen. U bestelt de XXLhoreca opbergbakken en opbergboxen in allerlei afmetingen, maar let vooral op het materiaal dat in dit soort artikelen wordt verwerkt. Bekijk hieronder onze opbergbakken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

 Kies het juiste materiaal bij XXLhoreca

Wilt u uw voorraad gaan invriezen? Misschien is een glazen opbergbak dan niet het juiste item voor uw horeca onderneming.Hiervoor zijn de stapelbare opbergbakken van XXLhoreca een stuk gebruiksvriendelijker en bovendien is dit type kunststof opbergbakken veel beter bestand tegen de temperatuurswisselingen in de keuken.

 Een polypropylenen opbergbak bijvoorbeeld is handig stapelbaar en bestand tegen temperaturen tot -40 graden Celsius. Kortom, uitstekend te gebruiken in koelcellen in elke horecakeuken.

Bij XXLhoreca bent u dus aan het juiste adres om opbergbakken en opbergboxen van het perfecte materiaal te bestellen. Voor de boxen in kunststof, plastic, met extra kliksysteem, anti-allergeen, kleurcode deksels, bakken met extra stabiliteit en nog veel meer kunt u terecht in ons uitgebreide assortiment. 

Waar moet u op letten bij het kopen van opbergbakken

Bij het kopen van opbergbakken voor de horeca zijn er verschillende belangrijke overwegingen om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele aspecten waarop u moet letten:

  1. Materiaal: Kies voor duurzaam en voedselveilig materiaal, zoals polypropyleen of roestvrij staal. Controleer ook of het materiaal bestand is tegen chemische reinigingsmiddelen en temperaturen die vaak in professionele keukens voorkomen. Zo weet u zeker dat de bakken lang mee gaan.
  2. Afmetingen en capaciteit: Meet de beschikbare ruimte in uw keuken en kast en kies opbergbakken die op de gewenste plek passen. De afmetingen van de opbergbakken staan meestal aangegeven in mm. Overweeg ook de capaciteit van de bakken in relatie tot de hoeveelheid voedsel of ingrediënten die opgeslagen moeten worden. De capaciteit van de opbergbakken wordt meestal aangegeven met gewicht.
  3. Deksel: Controleer of de opbergbakken met deksels worden geleverd om voedsel vers te houden en om kruisbesmetting te voorkomen. Ook kunt u voedsel beter sorteren als de bakken voorzien zijn van een deksel. Sommige deksels zijn luchtdicht, wat handig kan zijn voor het bewaren van bederfelijke spullen.
  4. Stapelbaarheid: Kies stapelbare opbergbakken om ruimte te besparen wanneer ze niet in gebruik zijn. Zorg ervoor dat ze veilig kunnen worden gestapeld om ongelukken met de boxen te voorkomen. Binnen ons assortiment vindt u ook opbergbakken op wieltjes. Zo kunt u de bakken naar een andere plek vervoeren als deze in de weg staan. De bakken met wieltjes zijn alleen niet stapelbaar.
  5. Etikettering: Overweeg opbergbakken met ruimte voor etikettering. Dit helpt bij het organiseren en herkennen van de opgeslagen inhoud. Zo kunt u direct zien wat de inhoud van de opbergbox is.
  6. Reiniging en onderhoud: Controleer of de opbergbakken gemakkelijk schoon te maken zijn en of ze vaatwasmachinebestendig zijn. Vermijd ontwerpen met moeilijk bereikbare hoeken waar voedselresten zich kunnen ophopen, dit kan namelijk afbreuk doen aan de hygiëne van uw keuken.
  7. Temperatuurbestendigheid: Als je opbergbakken gebruikt voor het opslaan van voedsel in de vriezer of de magnetron, zorg er dan voor dat ze geschikt zijn voor deze temperaturen.
  8. Kleurcodering: Overweeg het gebruik van verschillende kleuren om verschillende soorten voedsel of ingrediënten te onderscheiden en het risico op verwarring te verminderen.

Geschikt voor vriezers en koelkasten

Onze opbergbakken zijn dus van degelijke materialen gemaakt, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor het koel- en vriesvak. Hierdoor is het mogelijk voedsel voor langere tijd op te kunnen bergen en vers te houden. Zo zorgt een opbergbak ervoor dat er geen vocht bij het voedsel kan komen. Zo kan er geen schimmel ontstaan. Hierdoor kunnen ingrediënten langer gebruikt worden. Dit is wel zo belangrijk om verspilling tegen te gaan. De meeste bakken zijn gemaakt om te stapelen, waardoor het extra handig is om deze op te bergen in uw koel- en vrieskasten. De opbergboxen van XXLhoreca zijn gemakkelijk online te bestellen. Of u nu op zoek bent naar een grote bak, een opbergbox met deksel. Bij XXLhoreca vindt u gegarandeerd een opbergbak om uw voedsel in te bewaren die aansluit op de behoefte van uw werkplaats.

Handige kruidenpotjes voor specerijen

Voor al uw specerijen zijn er diverse kruidenpotjes te bestellen bij XXLhoreca. Deze zijn veelal doorzichtig, waardoor de specerijen eenvoudig te herkennen zijn in uw keuken. Daarnaast zijn ze ook in allerlei formaten te krijgen. Dit maakt het uitstallen en opbergen van de opbergboxen ideaal. Naast dat deze zeer geschikt zijn voor allerlei specerijen zijn deze ook ideaal voor allerlei andere producten.

Andere toepassingen voor de opbergbak

Over het algemeen worden de meeste opbergbakken gebruikt in de keuken, maar er zijn ook restaurants met speelgoed hoeken voor kinderen of met een wachtruimte voor klanten die bestellingen komen ophalen. Ook voor deze ruimtes hebben wij de juiste opbergbak in ons assortiment. Zo kunt u een opbergdoos gebruiken om tijdschriften in te bewaren voor uw klanten. Verder kan een opbergdoos op het kantoor ook een uitkomst bieden, bijvoorbeeld voor het ordenen van de administratie of bureau. Zo kunt u een opbergbox gebruiken voor het bewaren van pennen en andere artikelen. Door uw bureau te ordenen kunt u genieten van een rustige werkplaats.

De handige opbergbakken van 38x26,5x23 cm zijn transparant dus is het makkelijker om de identiteit van het voedsel dat erin is gestopt sneller vast te stellen. Onze witte rubbermaid opbergbakken bieden genoeg ruimte om grotere voorraden aan te leggen of om producten te transporteren van koelcel naar keuken. 

Bestel snel bij XXLhoreca

Heeft u een keuze gemaakt uit ons ruime assortiment? Of twijfelt u nog over uw aankoop? Bestel gemakkelijk online een opbergbox via onze webshop. Wij hebben verschillende modellen opbergbakken beschikbaar, zodat er voor iedere ondernemer een goede opbergbox tussen zit. Natuurlijk staat ons team voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan telefonisch met +31(0)75-6151433 of per mail naar klantenservice@xxlhoreca.com. 

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...