Dyson Airblade - De supersonische handdroger van de 21e eeuw

Dyson Airblade - De supersonische handdroger van de 21e eeuw

Meer dan alleen lucht rondblazen
In 1978 vond James Dyson een nieuwe stofzuiger uit. Deze zogenaamde cyclonische stofzuiger had het grote voordeel dat men geen zakken hoefde te gebruiken om stof op te vangen. Een simpel idee, zo simpel zelfs dat in de voorgaande halve eeuw stofzuigerhistorie niemand op dit idee kwam. Dezelfde creativiteit en vindingrijkheid paste het bedrijf toe op haar handdrogers. De inmiddels internationaal geprezen Airblade technologie is volledig gepatenteerd en onderscheidt zich van andere handdrogers door het feit dat deze 50% stiller, een stuk energiezuiniger en veel efficiënter is dan andere merken handdrogers. De apparatuur van Dyson wordt ingezet in hotels, stadions, vliegvelden en met name ook binnen horecaomgevingen waar aan strenge hygiëne-eisen moeten worden voldaan.

 

Energiezuinige, bacteriëndodende en fraai vormgegeven handdrogers
Naast alle technische innovaties, wordt de Dyson Airblade handdroger ook gekenmerkt door een zeer ergonomisch en esthetische vormgeving. Er hangt gewoon een product aan de muur dat er beter uitziet. Men hoeft de handen niet meer losjes onder de handdroger te houden maar door de handen in het apparaat te steken worden beide zijden droog geblazen. De machine beschikt ook over een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Arrestance) waardoor de lucht gezuiverd wordt van bacteriën. De handdrogers van dit merk zijn dus actief bezig om lucht schoon te maken, er wordt dus niet alleen lucht rondgepompt. Dit is dus gelijk ook de reden waarom moderne horecabedrijven tegenwoordig steeds vaker kiezen voor dit soort technologie. Dyson handdrogers worden geleverd met overzichtelijke handleidingen en productdocumentatie. Naast de standaard Dyson handdroger, kunt u bij XXLhoreca ook een Dyson combinatiekraan bestellen waarin een schitterende vormgegeven waterkraan gecombineerd wordt met een handdroger. Weer zo’n slim idee!

 

Het complete assortiment hygiëneproducten van XXLhoreca nader bekeken
XXLhoreca biedt een breed assortiment essentiële hygiëneproducten voor hotels, horecakeukens en sanitaire ruimten. Van zeepdispensers tot luchtverfrissers en van een handige baby verzorgingstafels tot sterilisatiekasten en badkamerbenodigdheden voor hotelkamers. Al onze producten worden maximaal binnen 48 uur na bestelling bij u afgeleverd. Voor vragen over deze producten zijn wij dagelijks bereikbaar.   

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published