De beste GRAM koelapparatuur vindt u bij XXLhoreca

De beste GRAM koelapparatuur vindt u bij XXLhoreca

U zoekt een goede koeling voor uw keuken? XXLhoreca biedt een breed assortiment gespecialiseerde koelkasten, koelwerkbanken en vrieskisten van het A-merk GRAM. Koelingen van GRAM hebben voor u als horecaondernemer tal van voordelen, niet in de laatste plaats omdat u ze kunt meenemen voor de belastingtechnische EIA (Energie Investerings Aftrek), juist omdat ze zo energiezuinig zijn. Bekijk alle GRAM koelingen en koelapparatuur van XXLhoreca of lees meer over de Energie Investerings Aftrek.

 

Voordelen van GRAM koelingen

Een belangrijk pluspunt is dat u met GRAM koelingen beschikt over apparatuur met zogenaamde ‘dieptekoeling’ (koelen net onder de 0 ˚C) zodat u de voorraad wèl goed vers bewaard, maar deze niet hoeft in te vriezen om vervolgens weer te moeten ontdooien. Dat bevordert de flexibiliteit van uw keuken, de versheid van producten en de snelheid van werken. Een ideale oplossing zijn de ‘roll-in koelkasten’ van GRAM, waarin u op ieder moment een rek met producten kunt plaatsen. Als laatste voordeel, niet onbelangrijk, is dat u bij XXLhoreca alle GRAM koelingen, werkbanken en vrieskisten bestelt met hoge kortingen. Wij zijn een erkende GRAM dealer en mogen u in deze rol altijd significante prijsvoordelen bieden.

 

GRAM koelingen voor bakkerijen

Bij XXLhoreca bestelt u speciale koelingen voor uw bakkersbedrijf, instelling, kantine- of hotelkeuken. De zogenaamde GRAM ‘Baker’ koelingen zijn gebouwd op het dagelijks frequent openen van de koeldeur die naar wens links of rechts afgehangen kan worden. De temperatuur van deze koelingen is digitaal instelbaar en de apparatuur beschikt over een handig voetpedaal voor het openen van de kast. Bekijk hier alle GRAM ‘BAKER’ koelingen en koelwerkbanken van XXLhoreca.

 

Klein en zuinig, de GRAM ‘Compact'

Voor elke branche heeft GRAM wel een passende oplossing. De GRAM COMPACT serie bestaat uit een reeks lagere koelingen en vrieskisten die bijvoorbeeld perfect onder de horeca- of hotelbar hun diensten bewijzen. De koelingen zijn ontworpen op tafelhoogte en ook dit assortiment koelingen kan makkelijk worden bediend d.m.v. een digitaal bedieningspaneel. Bekijk hier alle GRAM ‘COMPACT’ koelingen van XXLhoreca.

 

GRAM ECO koelingen

Kan het nog energiezuiniger? Jazeker, met een GRAM ECO koeling of koelkast haalt u de meest energiezuinige koelingen die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn in huis. De zogenaamde ‘Ecodesign testmethode’ van GRAM registreert zelfs 24 uur het energieverbruik en vermenigvuldigt dit met 365 dagen om het jaarlijks energieverbruik te verkrijgen. Het predikaat ‘energiezuinig’ krijgt men niet zomaar. De GRAM ECO Midi of de GRAM ECO Plus koelingen bevinden zich in de categorie ‘meest energiezuinige koelingen’ van dit moment.

 

Robuuste GRAM koelwerkbanken

Naast diverse koel- en vrieskasten, levert XXLhoreca ook het complete assortiment koelwerkbanken van GRAM. De GRAM Gastro 08 koelwerkbank is net als alle andere werkbanken ‘no-nonsense’ vormgegeven in sterk RVS en beschikt over een zeer stevig, vlak en gesloten werkblad. Het RVS ‘aanrecht’ is zeer eenvoudig schoon te houden en de deurgrepen van de onderliggende koelingen zijn eenvoudig in de hand te nemen. Over gebruiksgemak heeft u met dit type koelwerkbanken nooit te klagen.  

 

Service en onderhoud van uw GRAM koelingen

Koelingen moeten van tijd tot tijd onderhouden en nagekeken worden. Daarvoor heeft XXLhoreca een speciale onderhoudsdienst in het leven geroepen. Onze service voor GRAM koelingen is echter wel onderhevig aan een aantal voorwaarden. Bekijk hier onze servicevoorwaarden.

 

Bel of mail onze klantenservice als u vragen heeft over een GRAM product!

Wij begrijpen maar al te goed dat een koeling of een werkbank een forse investering is voor sommige horecaondernemers. Onze klantenservice is dan ook tijdens kantooruren altijd bereikbaar voor het beantwoorden van praktische of technische vragen. Stuur een E-mail naar [email protected] of bel naar 075-6151433.

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published