Als een ‘Grill-God’ de lente in met de Hendi Greenfire Gasbarbecue

Als een ‘Grill-God’ de lente in met de Hendi Greenfire Gasbarbecue

Op 'Koningsdag' 2016 regent het af en toe nog pijpenstelen. Het is eind April en van echte lente is überhaupt nog geen sprake. Maar de lente komt sneller dan u denkt en voordat u het weet is het alweer tijd voor dat glaasje rosé met op de grill wat lekkere stukjes saté, een varkenshaasje en een sappig worstje. Het is nu tijd om na te denken over een nieuwe BBQ combinatie. Om het voorgaande feestelijk te faciliteren, introduceren wij bij deze de Hendi Greenfire en het leren schort van Witloft, de ultieme BBQ-combinatie om aankomende lente en de zomer een ‘vette’ (s.v.p. niet te veel vet) BBQ party te organiseren. En vooral grilltechnisch gezien, om de lente en de zomer comfortabel door te komen.

 

Waarom kiezen voor een gasbarbecue?
U kunt geen bouwmarkt binnenstappen of ze worden in grote getale in de uitverkoop gezet. Maar waarom zou u eigenlijk willen grillen op gas? Is dat traditioneel grillen op houtskool niet veel….authentieker? Dat kan allemaal waar zijn natuurlijk maar gasbarbecues zijn sneller heet, zijn beter op een constante temperatuur te houden en makkelijker schoon te maken. De betweters en grillspecialisten onder u zullen daartegenover zetten dat een gasbarbecue doorgaans minder smaak aan het vlees geeft. Dat is een misverstand. De Hendi Greenfire Gas BBQ geeft gewoon een heerlijke grillsmaak aan het vlees en daarvoor krijgt u een 1.4 meter breed, blinkend gasfornuis op uw terras, dat ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen is. Deze in solide RVS en chroomstaal uitgevoerde alleskunner is ook gewoon op tafel te zetten want het onderstel is eenvoudig los te koppelen. De stevige onderplaat is uitstekend geschikt voor het dragen van de gasflessen, en de geëmailleerde gietijzeren bakplaat en het grillrooster zijn demontabel. Tot zover de specs. Nu de smaak nog. Die beoordeling laten we aan u over.  
 

Bescherming tijdens het grillen tegen onvoorziene culinaire uit(op?)spattingen
Als u dan toch achter zo’n fabuleuze Hendi Greenfire staat, denk dan ook eens aan de noodzakelijke bescherming. Met een leren schort van Witloft bijvoorbeeld, beschermt u zich goed tegen vetspatten en andere onvoorziene ‘culinaire explosies’. En door het dragen van het schort is ook gelijk duidelijk wie de vakkundige leiding van uw BBQ-party in handen heeft. Sommige leren schorten van XXLhoreca kunt u zelfs met uw eigen naam of logo laten bedrukken. Misschien net iets te opzichtig maar toch…..


Naast diverse gasbarbecues en beschermde schorten kunt u bij XXLhoreca ook prachtige BBQ-accessoires bestellen. En om inspiratie op te doen hebben wij voor u nog enkele exemplaren van het boek ‘Smart BBQ’ van Julius Jaspers op de plank liggen. Wij wensen u hoe dan ook aankomende lente en zomer veilig, maar vooral uitbundig grillplezier. Nou moet het alleen nog even lente worden……

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published